Blu-Ray-en kell megvenni az Oppenheimert a gonosz streaming szolgáltatók miatt?

Blu-Ray-en kell megvenni az Oppenheimert a gonosz streaming szolgáltatók miatt?

Hamarosan már mindenki számára elérhető lesz az Oppenheimer.

Kétségtelen, hogy az Oppenheimer 2023 egyik legjelentősebb mozis alkotása. A rendezője  Christopher Nolan – többek között olyan filmeket rendezett már mint az Eredet, az Interstellar, vagy A sötét lovag, azonban ez volt az első életrajzi drámája 950 millió dollárt hozott, ami példátlan ebben a kategóriában.

Az atombomba megalkotójának a történetét július 20-án mutatták be, és előreláthatólag az Universal streaming szolgáltatásán, a Peacockon lesz először online is elérhető, azonban a debütálás dátumát még nem tudni. Nolan viszont arra biztat bennünket, hogy engedjük ezt el, és inkább csapjunk le a Blu-Ray-es kiadásra.

„Az Oppenheimer esetében nagy gondot és figyelmet fordítottunk a Blu-ray verzióra, és megpróbáljuk megfelelően átadni a képet és a hangot... amelyet megvásárolhattok és birtokolhattok is. Vidd haza, és tedd egy polcra, hogy egyetlen gonosz streaming szolgáltatás se lophassa el tőled." – mondta.

Állítása szerint hónapokon át keményen dolgozott a Blu-Ray változaton, és annak ellenére, hogy mindenki a mozi szerelmesének tartja, és az egész életét abba fektette, tudja, hogy az otthoni filmezés minősége is ugyanolyan fontos.

Ezeket olvastad már?

Mivel a streaming szolgáltatók tényleg gyakran variálják kínálatukat, aki örökre – és tökéletes minőségben – magáénak szeretné tudni az Oppenheimert, annak érdemes lehet lecsapni a lemezre.

Kövess Minket!



Gamer szótár