Deadpool is versenybe száll a Las Vegas-i Forma–1-es nagydíjon

Deadpool is versenybe száll a Las Vegas-i Forma–1-es nagydíjon

Nagyon látványos lesz a hétvégi F1-es futam, ez pedig csak úgy vonzza a sztárokat.

A hétvégén debütál a Las Vegas-i nagydíj a Forma–1-ben. Nem először fordul meg a bűn városában a száguldó cirkusz, hiszen a '80-as évek elején már egyszer meg akarták honosítani az F1-et itt, csak akkor nem jártak túl nagy sikerrel a szervezők. De most a Forma–1-et birtokló Liberty Media nagy álmát valóra váltva ismét lesz Las Vegas-ban világraszóló autóversenyzés. Ezt pedig természetesen hatalmas érdeklődés övezi, mert hasonlóan extravagáns eseményt még nem csinált a sport.

Konkrétan már olyan mutatókban mérhető ez az érdeklődés, minthogy a futamon Deadpool is versenybe száll! Persze nem Ryan Reynolds tanult meg F1-es gépet vezetni: a nagyszájú Marvel-karaktert játszó színész az Alpine csapatának egyik befektetője, ezért csak egy egyszerű szponzorációról van szó. Deadpool tehát egy különleges sisak formájában jelenik majd meg a nagydíjon, amelyet Esteban Ocon, az Alpine pilótája fog viselni.

Ezeket olvastad már?

Kép: ESPN F1

A pókmalacra hasonlító Las Vegas-i pálya különlegessége, hogy a híres Stripet is érinti, amelyen a legnagyobb kaszinók találhatóak. Tehát az éjszakai futam igen látványos lesz, ez kétségtelen. Bár az időpont miatt benne van a pakliban, hogy ez lehet mindenidők leghidegebb F1-es versenye is egyben. Ugyanis a Mojave-sivatagra jellemző éghajlat a várost is érinti: télen itt gyakori, hogy éjjel egyszámjegyű vagy akár fagyos is lehet a hőmérséklet. Esőre vagy hóra persze nem kell számítani.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN