Így búcsúzott el a Heretics bluerzortól, a legjobb magyar dzsungelestől

Így búcsúzott el a Heretics bluerzortól, a legjobb magyar dzsungelestől

Szem nem marad szárazon.

Hivatalosan elváltak Subicz "bluerzor" Dániel és a Los Heretics útjai. A legjobb magyar dzsungeles két évet töltött el a spanyol szervezetnél, ahol mindent megnyert, amit ERL-szinten lehetséges. A Vizicsacsi utáni éra legeredményesebb LoL-osa behúzta a spanyol bajnokságot, felült az EMEA Masters trónjára, valamint néhány nappal ezelőtt magasba emelte az Iberian Cupot is. Innentől új kihívások várnak a 24 éves játékosra, méghozzá várhatóan egy olyan ligában, ahol eddig még egyetlen mérkőzést sem játszott le.

Bluerzor a jelek szerint abba a Zero Tenacitybe tart, ami egykoron még szerb zászló alatt az EBL-ben versenyzett, azonban néhány szezon óta már az Ultraligában, a papíron lengyel, georgiai, izraeli és ukrán csapatokat tömörítő topligában szerepel. Korábban a Z10-ben korábban megfordult már Meight és mumus100, sőt hextasy is, így bluerzor lehet a negyedik magyar játékos, aki magára ölti ezt a legendás mezt. Jelenleg még a szerb együttesnél élő szerződéssel rendelkezik Ryuzaki, azonban ez november 20-án lejár, így várhatóan utána jelentik majd be, hogy csere történik majd a jungler pozícióban. Egyelőre a Z10-ben három játékosnak van biztos pozíciója: Odi11 és mihai (ADC-k), valamint HungryPanda (support) aláírta már az új kontraktusát, ők lehetnek majd ott bluerzorral a kezdőötösben.

Ezeket olvastad már?

RIP "los gymbros", gratuálunk a remek eredményekhez és köszönjük a felejthetetlen pillanatokat! #TEAMZOR

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.