Worlds 23: Így reagált Faker arra, hogy elbukta a T1 az 50%-ot

Worlds 23: Így reagált Faker arra, hogy elbukta a T1 az 50%-ot

A valaha volt legjobb LoL-os nem rejtette véka alá az érzelmeit.

Már csak kettőt kell aludni a 2023-as Worlds utolsó Bo5-ös szériájáig. Magyar idő szerint vasárnap 9:00-tól elkezdődik a döntők döntője, ahol vagy a T1-t negyedjére, vagy a Weibo Gaminget először koronázzák meg a világ legjobb League of Legends csapatának. Faker vs Xiaohu, Zeus vs TheShy, Light vs Gumayusi, Weiwei vs Oner, Crisp vs Keria. Óriási nevek sorakoznak fel mindkét oldalon, azonban a történelemkönyvekbe csak az egyik együttes kerülhet be, mint az idei  világbajnok. A játékosok és edzők már készülnek a fináléra, ugyanis kisorsolták az oldalakat az első mérkőzésre.

Ezeket olvastad már?

Faker reakciója az elvesztett 50%-ra

Mielőtt még megtartották volna a hivatalos fotózást a trófea mellet, a mémmé vált vezetőbíró kolléga közreműködésében feldobták azt az érmét, amely eldöntötte, hogy melyik csapat kezd majd kék oldalon. A szerencse a Weibo Gamingnek kedvezett, így a kínaiak indulhatnak harcba a statisztikák alapján sokkal hatékonyabb kihasználható térfélről. Ha megint megtörténik az, ami a 2022-es Worlds-döntőben, vagyis csak a kék oldal tud majd mérkőzést nyerni, akkor a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is az ezüstéremmel kell beérnie Fakeréknek. Akkor és most is a T1-t tartják a szakértők az esélyesebbnek, de a papírforma csak egy dolog, úgyis minden a színpadon dől majd el.

T1 vs WBG coin toss side selection video
byu/DrummerFantasti inleagueoflegends

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.