LoL: Az 5+1 legrosszabb play, amit a Worldsökön valaha láthattál

LoL: Az 5+1 legrosszabb play, amit a Worldsökön valaha láthattál

Az csak egy dolog, hogy kvalifikálod magad a Worldsre, ott is maximumot kéne nyújtani!

Alig néhány órája fejeződött be a T1 és Faker győzelmével 2023-as League of Legends-világbajnokság, máris itt van egy videó, amivel fel lehet eleveníteni az elmúlt közel másfél évtized eseményeit. A Worldsök során rengeteg olyan megmozdulást láthattatok az Idézők szurdokában, amelyek után csak a fejeteket fogtátok. Mivel mindenki emberből van a színpadon, ezért nem elvárható, hogy hiba nélkül hozzák le még azok sem a meccseket, akiket a világ legjobbjaiként szoktak emlegetni. Az alábbi válogatásban 5+1 olyan playt láthattok, ameyek szinte hihetetlennek tűnnek, mégis megtörténtek a vébéken.

Van itt minden: rossz időpontban elnyomott Teleport, katasztrofális ultihasználat, valamint a 0-6-os TSM-nek az egyik pillanata, amikor teljesen lefagytak a képernyők előtt. Te melyik jelenetet emelnéd ki, ha a valaha volt legrosszabb Worlds-playt kéne megmutatnod?

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.