Hihetetlen, de nyert a józan ész: kiderült miért törölték a Pindúr pandúrok sorozatot

Hihetetlen, de nyert a józan ész: kiderült miért törölték a Pindúr pandúrok sorozatot

A The CW-nek támadt egy ötlete, hogy élőszereplős szériaként élesztik újra a népszerű rajzfilmet, de végül egy okos meglátás miatt ez nem valósult meg.

1998-ban vetítették először a Pindúr Pandúrokat a televízióban, ami olyan sikeressé vált, az első évadot még hat követte, és egészen 2005-ig sugározták. Hollywoodban pedig, ami egyszer sokakat megmozgatott és kedvessé vált az emberek számára, előszeretettel veszik elő ismét. A Cartoon Network klasszikukást ugyanis egy reboot formájában akarták ismért képernyőre vinni, méghozzá élőszereplős változatban. Elég gyorsan lezajlott a casting, majd neki is láttak a forgatásoknak, viszont nem sokkal a munkálatok megkezdése után megálljt parancsoltak a projektnek. Egy ideig jegelték ezt a koncepciót, végül teljes mértékben letettek róla és törölték a sorozatot.

Ezeket olvastad már?

Miután teljesen lecsendesett a széria körül a média felhajtás, az eredeti rajzfilm megalkotója, Craig McCracken megnyílt és őszintén elmondta, hogy miért végezte a kukában a reboot.

„Volt egy találkozóm velük [a CW stábjával] és elmondtam nekik, hogy 'ha felnőttekké változtatjátok őket, akkor már nem Pindúr pandúrok, csak három szuperlány, akiknek nem kell megküzdeniük a gyereklét nehézségeivel'. Az már egy teljesen más sorozat lesz.”

Ezt az érvet pedig elfogadták a CW első számú emberei és úgy döntöttek nincs értelme elkészíteni az első évadot. A koncepció egyébként valóban ez lett volna, mivel a Pindúr pandúrok sorozatban a lányok 20-as éveibe engedtek volna bepillantást a készítők, és miközben már felnőtté váltak, továbbra is szuperhősként segítik szeretett városukat. A pilot epizód egyébként megszületett, de a bemutatót ért sivár visszajelzéseket követően ráeszméltek, hogy valóban nem működik a dolog és inkább elkaszálták a szériát.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN