Egy hibának köszönhetően derült ki, hogy lesz-e új évadja a Black Mirrornak!

Egy hibának köszönhetően derült ki, hogy lesz-e új évadja a Black Mirrornak!

Amilyen sokan szeretik ezt a sorozat, nem csoda, hogy ismét belevágnak a folytatásba.

Különleges utat jár be a Black Mirror (Fekete Tükör), hiszen a 2011-ben indult széria hihetetlen sztorikat dolgoz fel, ráadásul az elmúlt 12 évben mindössze 6 szezon készült csak el belőle. Mindenesetre a jó hír az, hogy van kereslet a nem hétköznapi szériára és ennek értelmében a Netflix is úgy döntött érdemes megújítani és tető alá hozni a hetedik évadot is.

A Charlie Brooker által életre hívott Black Mirror négy év szünet után idén tért vissza a képernyőkre, amire már nagyon vártak a rajongók. A nézők lelkesedése, valamint pozitív kritikái ismét hatalmasat dobtak a széria népszerűségén, aminek köszönhetően 92 országban került fel a Netflix Top 10-es listájára. A nézettségi adatok alapján azt lehet mondani, hogy – a Nielsen szerint – a 6. évad a Netflix első helyén debütált több, mint 1,356 milliárd megtekintett perccel.

A hír egyébként nem sokkal azután érkezett, hogy a Netflix France egy törölt tweetben véletlenül megerősítette a 7. évadot.

„Elfelejtettünk két bejelentést, és nem is akármilyet. Love, Death & Robots S4 és Black Mirror S7, hamarosan érkezik is!".

Ezeket olvastad már?

Arról egyelőre nincs információ, hogy kik kaphatnak szerepet a következő évadban, viszont a hetedik évad forgatása még idén elkezdődik. A hatodik szezonban olyan ismert színészek tűntek fel, mint Salma Hayek, Aaron Paul és Josh Hartnett. Sajnos a 7. évad egyetlen epizódjának cselekményéről sincsenek részletek, de Brooker, Annabel Jones és Jessica Rhodes állítólag visszatérnek, mint executive producerek.

Brooker eközben azt is elárulta, hogy a Black Mirror jövőbeli évadai előtt nem lesz akadály és szó szerint bármilyen témát feldolgozhatnak.

„Mindig is úgy éreztem, hogy a Black Mirrornak egymástól teljesen különböző történeteket kell bemutatnia, és folyamatosan meg kell lepnie az embereket – és magamat is –, különben mi értelme lenne? Olyan sorozatnak kell lennie, amelyet nem lehet könnyen meghatározni, és amely folyamatosan újra és újra feltalálja magát.”

Kövess Minket!



Gamer szótár