Újra egyesülnek a legendák A karate kölyök rebootban

Újra egyesülnek a legendák A karate kölyök rebootban

A következő Karate Kölyök film az eredeti trilógia és a 2010-es alkotás keveréke lesz.

Az 1984-ben útjára indult trilógiát követően 2010-ben már felújították egyszer a franchise-t, és most a THR-nek köszönhetően az is kiderült, hogy zöld utat kapott egy újabb reboot, amelynek már megjelenési dátuma is van. A legjobb az egészben, hogy az eredeti trilógia főszereplője, Ralph Macchio és a 2010-es alkotásban szerepet kapó Jackie Chan legendás egyesülésének is szemtanúi lehetünk, miután mindkettejüket beválogatták az új projektbe. Ralph Macchio Daniel LaRusso, míg Jackie Chan Mr. Han szerepében tér vissza, akit Pat Morita Mr. Miyagi karaktere ihletett. Korábban már az is elhangzott, hogy Jonathan Entwistle (I'm Not Okay with This, The End of the F***ing World) lesz a produkció rendezője, míg a forgatókönyvet Rob Lieber (eter Rabbit, Alexander and the Terrible, Horrible, No Good Very Bad Day) írja.

Ezeket olvastad már?

A casting ettől függetlenül továbbra is zajlik, miközben gőzerővel keresnek egy fiatal kínai színészt a címszereplő megformálására. Bár a teljes sztoriról egyelőre vajmi keveset tudunk, az új jelentés szerint a közelgő reboot a keleti partra viszi a történetet, és egy kínai tinédzserre összpontosít, aki a harcművészetekben találja meg magát, és egy kemény, de bölcs mentor segíti őt az életben céljai elérésenek reményében. Egyelőre nem teljesen világos, hogy ki lesz az új mentor, vagy hogy Macchio és Jackie Chan milyen fontos szerepet kapt majd az új felvonásban. A két legenda bevonásával egyébként az is világossá vált, hogy az eddigi filmek egy univerzumban játszódnak.

Az új Karate Kölyök-filmet a Sony 2024. december 13-án szeretné bemutatni, és a tervek szerint a forgatásnak 2024 tavaszán állnak neki.

Kövess Minket!