LoL: Ezeket a skineket választották jutalmul a T1 frissen megkoronázott világbajnokai

LoL: Ezeket a skineket választották jutalmul a T1 frissen megkoronázott világbajnokai

A világ aktuálisan legjobb LoL-osai ismét megkapták a lehetőséget, hogy egyedi hőskinézetekkel írják be magukat örökre a kliensbe.

Teljesen megérdemelten húzta be 3-0-ra a 2023-as Worlds döntőjét a T1, efelől nincs semmi kétség még azokban sem, akik esetleg nem az LCK képviselőjének szurkoltak. A Weibo Gaming labdába sem tudott rúgni a koreai ezüstérmes ellen az év legnézettebb esporteseményén, egyszerűen levették legjobb játékosaikat a Szurdokból. A söprés után Faker és csapata negyedik alkalommal emelhette magasba a trófeát, aminek köszönhetően egy újabb Guiness-rekord dőlt meg. A győzelem után a sajtó munkatársai azonnal elkezdték faggatni a frissen megkoronázott bajnokokat arról, hogy mely hősökre szeretnének 2024-ben egyedi T1-os skineket kapni. Egyetlen feltételnek kell csak megfelelnie a választásoknak: kizárólag a 2023-as LoL-vébén játszott karakterekre választhatnak ilyen különleges hőskinézeteket.

Ezeket olvastad már?

Az első elejtett megjegyzések arról, hogy milyen T1-skinek érkeznek jövőre

  • Zeus: Vagy Jayce, vagy Yone mellett teszi le a voksát a döntő legértékesebb játékosa (MVP-je)
  • Oner: Szinte biztosan Lee Sint választja majd a világbajnok. Ez a második T1 Lee Sin-skin lehet, ugyanis a 2013-as tornagyőzelem után bengi már kapott egy saját kinézetet a vak monkhoz
  • Faker: Gumayusi árulta el, hogy Faker Ahrit szeretné negyediknek Zed, Ryze és Syndra után
  • Gumayusi: Jinx egy teljesen érthető döntés a fiatal ADC-től, ugyanis a Bilibili Gaming elleni 11-0-3-as meccse az abszolút legjobb volt az egész tornán
  • Keria: Hiába akarta Luxot, végül vagy Barddal vagy Renata Glasckel kell beérnie a tapasztalt támogatónak

Te melyik tervezett T1-hőskinézetetet szeretnéd mindenképp a gyűjteményed részének tekinteni?

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.