Teljesen a nulláról tervezik újra a Sikoly 7-et Jenna Ortega elvesztése után

Teljesen a nulláról tervezik újra a Sikoly 7-et Jenna Ortega elvesztése után

Olyan nevek is felmerültek a kívánságlistán mint a Neve Campbell és Patrick Dempsey.

Az idén márciusban bemutatott Sikoly 6 kimondottan jól szerepelt a mozikban, így nagyon hamar be is jelentették a folytatást. Akkor még nem tudták, hogy hamarosan minden eddigi tervezés mehet a levesbe. Kiderült ugyanis, hogy az egyik főszereplőt megformáló – aki az utóbbi években nagyon befutott – Jenna Ortega, a Wednesday forgatása miatt nem ér rá, a testvérét alakító Melissa Barerra pedig elbocsátásra került az antiszemitának ítélt közösségi média bejegyzései miatt.

Számtalan rajongó háborodott fel Barerra menesztése kapcsán, melyre a film rendezője – Christopher Landon – az X-en úgy reagált, hogy „Az egész egy szívás. Hagyjátok abba a kiabálást. Ez nem az én döntésem volt.", majd később törölte a bejegyzést.

Ezeket olvastad már?

Szerencsére ezen események sem gátolhatják a következő rész elkészítését. A csapat máris a sztori újratervezésén munkálkodik, mely kapcsán számos név felmerült. Segítségükre lehet a műfaj azon sajátossága, hogy a múltbéli karakterek könnyedén visszahozhatóak, így a sorozat eredeti sztárjai – Neve Campbell és Courteney Cox – is a kívánságlistán szerepelnek, de Sikoly 3-ban megjelenő Patrick Dempsey neve is felmerült.

A terv az volt, hogy 2025-ben már megtekinthető lesz a Sikoly 7, és ez annak ellenére még mindig megvalósíthatónak látszik, hogy a munkának teljesen nulláról kell indulnia, hiszen nem túl időigényes alkotásokról beszélünk.

Kövess Minket!



Gamer szótár