Hamarosan megjelenhet a 2.0-s League of Legends?

Hamarosan megjelenhet a 2.0-s League of Legends?

A Riot Games elégedetten megveregetheti a saját vállát, mert jó úton haladnak a cél felé.

A League of Legends már 14 éve jelen van a gamerek mindennapjainak életében. 2009. október 27-én indult útjára az elmúlt másfél évtized egyik, ha nem a legmeghatározóbb videójátéka, ami pillanatok alatt maga mögé utasított mindent és mindenkit az esportszektorban. A LoL töretlen népszerűsége nem a véletlen műve, a Riot Games munkatársai rengeteg energiát fordítanak arra, hogy a lehető legjobb feltételek mellett élvezhessék az idézők a mérkőzéseket. A fejlesztők egyre több eszközt tartanak a kezükben, ami olyan kapukat nyithat meg előttük a munka során, amiről lehet még tudomásuk sem volt eddig.

Ezeket olvastad már?

LoL 2.0? Egyre közeledik!

A devek számára a legfontosabb események a technológiai innovációk felfedezésében, annak elsajátításában rejlik. Ahogy telnek az évek úgy lesz egyre könnyebb és könnyebb a League of Legends átalakítása a  rendelkezésre álló eszközök segítségével. A 12.10-es frissítés remekül prezentálta, hogy néhány hét leforgása alatt olyan mértékben képesek már a rioterek belenyúlni a játékba, ami alapjaiban változtatja meg a meccsek menetét. A technológiai fejlődés vonatán egyelőre nincsen fék, amin előrevetíti azt, hogy bármikor berobbanhat a várva várt 2.0-s változat. A Valve nagyjából 11 éven keresztül facsarta ki a Counter-Strike: Global Offensive-et, mire rászánták magukat a CS2 fokozatos bevezetésére. A LoL ebben a tekintetben nem különbözik versenytársától. Az alapok adottak, a játékosok hardveres eszköztára egyre több mindenhez lesz elegendő, így bármikor bejelentheti a Riot, hogy kiadják a 2.0-t, ami egyszerre frissítheti fel a térképet, a hősöket, a grafikát, a hangokat, gyakorlatilag mindent, amit jelenleg megtapasztalsz a világ legnépszerűbb MOBA-jában.

Robin "Spawndog" Maddock tegnap posztolt erről a színfalak mögött megbújó jelenségről, ami azonnal beindította a LoL-guruk fantáziáját. Szerinted milyen lesz majd a League of Legends 2.0-s változata, ha megjelenik?

Kövess Minket!



Gamer szótár