Deadpoollal és Rozsomákkal nyomhatja a zenei világ legnagyobb szupersztárja

Deadpoollal és Rozsomákkal nyomhatja a zenei világ legnagyobb szupersztárja

Annyi világsztárt zsúfolnak bele a harmadik részbe, hogy ennyit el sem bír a vászon?!

Az idei év csalódást keltő volt egy-két kivételtől azok számára, akik a minőségi és szórakoztató szuperhősfilmeket keresték a mozitermekben. A Guardians of the Galaxy Vol. 3 és a Spider-Man: Across the Spider-Verse mentette meg 2023-at, igaz még meg kell várni Aquaman újabb felbukkanását. Valamiért nem sikerült se a Marvelnek, se a DC-nek elérni azt, hogy úgy zabálják a nézők az újabb és újabb grandiózus, több száz millió dollárból forgatott filmeket, mint néhány évvel ezelőtt. A kijózanító pofon után most mindenki arra vár, hogyan tudja majd ismét elnyerni a mozilátogatók bizalmát az MCU és legnagyobb vetélytársa.

Ezeket olvastad már?

Deadpool 3, az egyetlen

A Marvel Cinematic Universe csak és kizárólag a Ryan Reynolds és Hugh Jackman neveivel fémjelzett Deadpool 3-mal képviselteti magát jövőre. Erre tesznek fel mindent, ami azért annyira nem tűnik kockázatos vállalkozásnak. Az őrült zsoldos kalandjait zabálták a rajongók, nem véletlen várja mindenki az újabb folytatást. Egy plusz adalék a hype generálásához, hogy felröppentek olyan pletykák, miszerint benne lesz majd a filmben Taylor Swift, aki jelenleg a világ elsőszámú zenei előadója. Őt hallgatják a legtöbben a Spotifyon, ő mozgatott meg órási tömegeket, hogy jegyet váltsanak a The Eras Tourra, valamint ennek a koncertfilmes feldolgozására. De tényleg szerepel majd a 33 éves amerikai énekes a Deadpool 3-ban? Reynolds sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta ezt az állítást. A színész csak annyit közölt, hogy a premier napján (2024. július 25-én) majd minden kiderül.

A találgatások persze azonnal beindultak, sokan remélik, hogy Dazzler szerepében bukkan majd fel az évezred egyik legnagyobb hatású előadóművésze.

Kövess Minket!Gamer szótár

LAN