Kojima szerint a Blue Eye Samurai az év anime sorozata a Netflixen

Kojima szerint a Blue Eye Samurai az év anime sorozata a Netflixen

Az egyszer biztos, hogy a Netflix idén sokszor találta el, hogy mit is akar látni a közönség.

Ha elhangzik Hideo Kojima neve, akkor a legtöbben a formbabontó és sokszor szokatlan játékokra gondolnak. Pedig a legendás producer az évek során egyre többször osztotta meg a véleményét a közösségi oldalán. Ami pedig meglepő, hogy egyre többen hallgatnak rá, miután kevés olyan eset volt, amikor olyan dolgokat javasolt, amik nem ütik meg a mércét. Azt már tudjuk, hogy nagyon bejött neki a Spider-Man: Spider-Verse és az Arcane, de az elmondása szerint a Blue Eye Samurai, a Netflix animéje még ezeket is felülmúlta:

„Épp most fejeztem be a BLUE EYE SAMURAI 8. részét! Csak egy szó, nagyszerű!. Minden gyönyörű! Teljesen egyértelmű, hogy ez lesz az év animéja. A vizuális megoldások bőven felülemekednek mindenen, ami ma az átlagos animációkészítést jelenti.

A karakterek nagyszerűen kerültek kidolgozásra! Először nem értettem, hogy Ringo, Taigen és Akemi mit keres a sztoriban, csak Mizut akartam látni. De, ahogy megismertem a többiek hátterét is, úgy alakult ki bennem irántuk a szimpátia és a vonzalom. Csak javasolni tudom a sorozatot! Ha nem nézitek meg, akkor egy nagyszerű dologról maradtok le.”

A sorozat a tradicionális Japánba kalauzol minket, ahol egy titokzatos szamuráj bosszút esküdött és semmi sem állíthatja meg abban, hogy elérje a célját. A széria tele van véres harcokkal és persze a jelenetek vizualitása miatt szigorúan 18 év fölötti a besorolása.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN