Az Ezüst Utazó lehet, hogy nemet vált az új Fantasztikus Négyes-filmben

Az Ezüst Utazó lehet, hogy nemet vált az új Fantasztikus Négyes-filmben

A képregény-sorozat ugyan népszerű, de eddig a filmvásznon felemás sikereket ért csak el.

Az egyszer biztos, hogy a Disney és az MCU nem teszi ki az ablakba a 2023-as évet. Egyedül a Galaxis Őrzői 3-nak sikerült értékelhető eredményt elérnie, ami a történet lezáró epizódja volt és a rendező, James Gunn azóta már a DC sorait erősíti. Pont ezért Kevin Feige és döntéshozók két új szériát akarnak beemelni a Marvel-univerzumba, hogy kicsit frissítsenek a vérkeringésen. Az X-Men és a Fantastic Four jó választás, hiszen az eladott füzetek száma alapján az ő történeteikre sokan kíváncsiak. Viszont, ha folytatják a mostani csapásirányt, akkor nem számíthatnak túl sok jóra. Az pedig, hogy nem akarnak szakítani a szokásokkal egy megbízható forrás is megerősítette.

Ugyan ez még nem hivatalos, de a fantasztikusok ellenfele Galactus lesz, a Világfaló. Ez pedig azt is magával hozza, hogy filmben szerepel majd az Ezüst Utazó is. Viszont a hírek szerint a hírnök egy női karakter lesz. Ez persze egyből felkavarta a rajongókat és egyből elindult a sárdobálás. Pedig az egésznek még alapja is van, hiszen a Silver Surfer mellett volt egy másik csatlósa is a világok pusztítójának. Az egésszel csak az a baj, hogy Frankie Ray, Nova néven tevékenykedett és nem egy szörfdeszkán barangolta be az univerzumot.

Azzal nincs baj, hogy egy-egy hősnek különböző változatait látjuk a képernyőn. Megszokott, hogy ugyanazon név alatt többen is tevékenykednek. De a Disney híres arról, hogy az általuk ‘preferált’ verzióknak minden egyből nagyszerűen működik. Erre tökéletes példa a She-Hulk vagy esetleg Kate Bishop, az adato alapján az is 'jól' sikerült. Ha újra ezt a vonulatot követik, akkor megint kapunk majd egy középszerű anyagot, de ha mernek végre kitörni ebből az ördögi körből, akkor lehet egy élvezhető mozit láthatunk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!Gamer szótár