Az Ezüst Utazó lehet, hogy nemet vált az új Fantasztikus Négyes-filmben

Az Ezüst Utazó lehet, hogy nemet vált az új Fantasztikus Négyes-filmben

A képregény-sorozat ugyan népszerű, de eddig a filmvásznon felemás sikereket ért csak el.

Az egyszer biztos, hogy a Disney és az MCU nem teszi ki az ablakba a 2023-as évet. Egyedül a Galaxis Őrzői 3-nak sikerült értékelhető eredményt elérnie, ami a történet lezáró epizódja volt és a rendező, James Gunn azóta már a DC sorait erősíti. Pont ezért Kevin Feige és döntéshozók két új szériát akarnak beemelni a Marvel-univerzumba, hogy kicsit frissítsenek a vérkeringésen. Az X-Men és a Fantastic Four jó választás, hiszen az eladott füzetek száma alapján az ő történeteikre sokan kíváncsiak. Viszont, ha folytatják a mostani csapásirányt, akkor nem számíthatnak túl sok jóra. Az pedig, hogy nem akarnak szakítani a szokásokkal egy megbízható forrás is megerősítette.

Ugyan ez még nem hivatalos, de a fantasztikusok ellenfele Galactus lesz, a Világfaló. Ez pedig azt is magával hozza, hogy filmben szerepel majd az Ezüst Utazó is. Viszont a hírek szerint a hírnök egy női karakter lesz. Ez persze egyből felkavarta a rajongókat és egyből elindult a sárdobálás. Pedig az egésznek még alapja is van, hiszen a Silver Surfer mellett volt egy másik csatlósa is a világok pusztítójának. Az egésszel csak az a baj, hogy Frankie Ray, Nova néven tevékenykedett és nem egy szörfdeszkán barangolta be az univerzumot.

Azzal nincs baj, hogy egy-egy hősnek különböző változatait látjuk a képernyőn. Megszokott, hogy ugyanazon név alatt többen is tevékenykednek. De a Disney híres arról, hogy az általuk ‘preferált’ verzióknak minden egyből nagyszerűen működik. Erre tökéletes példa a She-Hulk vagy esetleg Kate Bishop, az adato alapján az is 'jól' sikerült. Ha újra ezt a vonulatot követik, akkor megint kapunk majd egy középszerű anyagot, de ha mernek végre kitörni ebből az ördögi körből, akkor lehet egy élvezhető mozit láthatunk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár