Komolyan a dinó-szex jelentené a Jurassic Park filmek jövőjét?

Komolyan a dinó-szex jelentené a Jurassic Park filmek jövőjét?

Dinoszaurusz bestialitás.

Bizonyára sokatok számára emlékezetes pillanatokat okozott, amikor először ültetek le a képernyők elé, hogy megnézzétek Steven Spielberg 1993-as klasszikusát, a Jurassic Parkot. A Michael Crichton regényén alapuló sci-fi akció-kalandfilm egyszerre volt tele hátborzongató horrorelemekkel, valamint burleszkbe illő jelenetekkel. A három Oscar-díj és az IMDB-s 143. all-time helyezés mutatja, hogy bár senki nem emlékszik Sam Neill karakterére, mégis történelmi mérföldkőhöz érkezett a modern filmgyártás, amikor először üvöltött egy hatalmasat a Tyrannosaurus rex. Most képzeljétek el azt, hogy erre az alapra egy olyan erotikus drámát rendeznének Hollywoodban, amelyben egy velociraptor összeházasodik egy emberrel.

Ezeket olvastad már?

Emerald Fennell nem tréfál

A The Crownból, a Call the Midwife-ból és a 2023-as Barbie-ból ismert színésznő úgy döntött, hogy a Primising Young Woman és a Saltburn után megrendezi azt a Jurassic Parkot, amely alaposan megcincálná a jóízlés határát.

„Nagyon szerencsésnek mondhatom maga, bevallom őszintén. Lehetőséget kaptam arra már ilyen fiatalon, hogy az álmaim projektjét elkészítsem. De! A kedvenc filmem a Jurassic Park, így szeretnék bevonódni ebbe a dínós világba. Először is valami nagyon erotikus módon tenném meg ezt. Úgy gondolom, hogy az emberek és a dinoszauruszok annyi időt töltöttek már együtt, hogy elgondolkozhatunk más irányokon is. Itt van például egy házasság, ami egy férfi és egy velociraptor között valósul meg, tulajdonképpen az egész egy családi dráma” - nyilatkozta a művésznő.

Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy támogatja-e Fennellt ebben az ötletében. Bizonyára megosztó már maga a feldobott téma is, azonban 2023-ban már nem kell azon meglepődni, ha arról szól egy film, hogyan él együtt egy ember és egy velociraptor boldog párkapcsolatban.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések