Nachosban és guacamoléban gazdag lesz a The Boys spinoffja

Nachosban és guacamoléban gazdag lesz a The Boys spinoffja

Egyre nagyobbra és nagyobbra hízik a The Boys-univerzum.

Az utóbbi nagyjából másfél évtized szinte csak és kizárólag arról szólt, hogy a futószalagon gyártott szuperhősös és gonosztevős filmek és sorozatok közül melyik lesz az, amelyik kasszát tud robbantani. Ebben a tekintetben kiemelkedőnek számít az Amazon saját gyártású alkotása, a The Boys, amely képes volt megújítani a műfajt. Egyszerre volt kegyetlenül erőszakos, gyomorforgatóan gusztustalan, de mégis emberi és szerethető a maga sajátos módján. Jó karakterek, remek akció, valamint váratlan fordulatok tömkelege várt azokra, akik két Marvel/DC film között úgy döntöttek, hogy a szuperhősök "valódi" oldalát szeretnék megismerni.

Ezeket olvastad már?

Mexikóvárosba érkeznek a "srácok"

Az Amazon még hivatalosan nem jelentette be, de a források alapján már körvonalazódik, hogy pontosan mire lehet majd számítani a The Boys következő spinoffjától.

  • A helyszín Mexikó, azon belül is Mexikóváros lesz
  • Spanyol ajkú színészek játszák majd a főbb szerepeket, ezért a spanyol szinkron lesz az elsődleges
  • Ugyanúgy Garth Ennis és Darick Robertson képregényein alapul majd a történet
  • A gyártásért a Sony Pictures Television és az Amazon MGM Studios fele
  • A forgatókönyvvel kapcsolatban Gareth Dunnet-Alcocer neve merült fel, aki legutóbb a Blue Beetle stáblistáján szerepelt

A színészekről és a történetről egyelőre semmit sem tudni, de hamarosan kiderülhetnek majd a részletek, mert ennyi információt nem lehet rejtegetni a rajongók elől. Ameddig várjátok az új epizódokat, addig csillapíthatjátok az étvágyat a The Boys Presents: Diabolical animációs sorozattal, amiben több eredeti színész is feltűnik, mint a rajzolt karaktere szinkronhangja.

Kövess Minket!



Gamer szótár