LoL: Kibannolták Fakert, ez volt a négyszeres világbajnok reakciója

LoL: Kibannolták Fakert, ez volt a négyszeres világbajnok reakciója

Nem lehet nem imádni Fakert.

A 2023-as League of Legends-világbajnokság tényleg Fakerről szólt. A koreai zseni 10 évvel az első Worlds győzelme után újra felülhetett a trónra, méghozzá egy olyan évben, amikor csak nagyon kevesen várták azt, hogy a T1 magasodhat az összes LCK- és LPL-gigász fölé. A dél-koreai topligában a kt Rolster és a Gen.G egész nyáron hajszolta a sikereket, valamiért mégis odaért a dobogó második fokára a valaha volt legeredményesebb együttes. Kínában a JDG nem kímélt senkit és semmit, azonban a lendület csak egy 3-4. helyre volt elég. Faker jött, látott és megmutatta a fiataloknak, hogy a vén "kecskét" sosem szabad leírni, még akkor sem, ha éppen bannolják őt LoL-ból.

Ezeket olvastad már?

Fakert tényleg bannolták a Worlds alatt

Sajnos a vébé résztvevőinek a technikai ördögével is meg kellett küzdeniük, nemcsak egymással. A puszani internetproblémák miatt Faker saját akaratán kívül elhagyta az épp aktuális mérkőzését, ezért azonnal durrant a 14 napos kitiltás. Természetesen a Riot Games gyorsan reagált, így pillanatok alatt újra elérhetővé vált a fiók. A G.O.A.T. azonban nem lenne az, aki, ha nem írta volna le az alábbi szavakat a kiadó részére:

„Sajnálom, többet nem hagyom el idő előtt a meccset.”

Egy igazi példakép lehet minden LoL-os számára a 27 éves mides, ugyanis fantasztikus eredményei mellett nem kérkedik, nem hajszolja az élvezeteket, hanem valódi profi esportolóként éli az életét. Repsekt és tisztelet Fakernek, a valaha volt legjobbnak!

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.