Donald Trump, mint a Tél Katonája? Ezt te sem láttad jönni!

Donald Trump, mint a Tél Katonája? Ezt te sem láttad jönni!

Akkor itt az ideje visszaugrani pár évtizedet a múltba és megtudni, hogy Donald Trump hogyan szerezte a vagyonát.

Az utóbbi évtizedben nagyot mennek a mozikban az életrajzi drámák. A Straight Outta Compton, a Bohemian Rhapsody vagy a legfrissebb Oppenheimer is olyan bevételeket termelt, amiről a Marvel és a Disney mostanában csak álmodhat. Ha pedig valami megy és érdekli az embereket, akkor azzal nem szabad megállni. A legújabb alkotás, ami ebben a stílusban pörög majd, a The Apprentice lesz, Ali Abbasi rendezésében.

A mozi 70-es 80-as évekbe repít minket, ahol a fiatal Donald Trump éppen azon ügyködik, hogy ő legyen New York legnagyobb ingatlanmogulja. A történet másik főszereplője Roy Cohn lesz, aki ebben az időszakban mintegy mentorként volt jelen a korábbi elnök életében. A rendező elmondása alapján a dráma egyik fő eleme az lesz, hogy egy embernek mit kell feláldoznia, ha igazán sikeres akar lenni. 

Nemrég pedig a arról is lerántották a leplet, hogy a főbb szerepekben kiket látunk majd. Trumpot Sebastian Stan, a Marvel filmekből ismert Tél Katonája alakítja majd. A feleségét, Ivana Trumpot pedig Maria Bakalova, akit legutóbb a Borat második részében láthattunk. 

Az hogy a The Apprentice mikor kerülhet majd a mozikba egyelőre nem tudjuk. De, ha tippelnünk kéne, akkor azért még a jövő évi elnökválasztás előtt, hiszen akkor érdekli majd az embereket a legjobban ez a történet.

Kövess Minket!



Gamer szótár