LoL: Megérheti egy ADC-re tankosabb tárgyat építeni az új szezonban!

LoL: Megérheti egy ADC-re tankosabb tárgyat építeni az új szezonban!

Érdemes ellátogatni a PBE-re, a LoL hivatalos tesztszerverére.

Bár még kicsit több mint egy teljes hónap hátra van a 14. rangsorolt szezon, valamint ezzel együtt a 14.1-es League of Legends-frissítés érkezésééig, már javában kattognak a háttérben a fogaskerekek. A PBE-n bárki kipróbálhatja azokat a változásokat, amelyekkel a Riot Games szeretné feldobni a következő évet. Az előszezonnak csúfolt tesztszerveres korlátozás ellenére örülni lehet annak, hogy legalább vannak opciók azok számára, akik nem szeretnének majd januárban úgy belevágni a rankedezésbe, hogy egyetlen pillanatra sem látták éles körülmények között az új Riftet, Baront és tárgyakat.

Ezeket olvastad már?

Jhingle Bells

Az egyik legizgalmasabb lövész minden kétséget kizáróan Jhin. A negyedik alaptámadásával seregeket elsöpörni képes virtuóz a régi-új, avagy átalakított Titanic Hydrának köszönhetően egy valódi veszedelemként vandálkodhat hamarosan EUNE-től Dél-Koreáig.

(PBE) Jhin can use Titanic Hydra to cancel auto attack and Q animations.
byu/ssLoupyy inleagueoflegends

Az aktív képességgel rendelkező, alapból inkább tankosabb hősökre választott tárgy képes arra, hogy megszakítsa az ADC alaptámadásait. Az "auto attack cancelnek" köszönhetően pillanatok alatt lehet őrületes burst sebzést kipréselni a hősből. Ezekkel a resetekkel mindenképpen számolni kell majd, mert kifejezetten károsnak tűnik az, hogy a nagyon lassú aa-kkal rendelkező Jhin hirtelen mini-Jinxként szórja a magából a damage-et.

Ez csak egy kiemelt pillanat a rengeteg közül, amely jelenleg a PBE-n meghatározza a mérkőzéseket. A Riot árgus szemekkel figyel minden ilyen "anomáliát", így bízni lehet abban, hogy egészséges metával indulhat újtára a következő rangsorolt szezon.

Kövess Minket!



Gamer szótár