LoL: Köszi Riot, te dönthetsz ebben a kérdésben a fejlesztők helyett!

LoL: Köszi Riot, te dönthetsz ebben a kérdésben a fejlesztők helyett!

Egy új beállítással bővül hamarosan a League of Legends.

A világ legnépszerűbb MOBA játékában rengeteg múlik azon, hogy az egyes idézők hogyan használják a karaktereik képességét. Az alaptámadások, aktív tárgyak és Summoner Spellek mellett ugyanis csak és kizárólag ezekre az alapesetben Q-W-E-R-re bindelt varázslatokra lehet hagyatkozni. Nem mindegy azonban, hogyan sütik el a képességeket a hősök. A távolsággal való játék hamarosan egy kiválasztható opció lesz a menüben, érdemes ezért közelebbről megvizsgálni a két lehetőséget, amiről a 13.24 élesítése után te is dönthetsz.

Ezeket olvastad már?

Hogyan castolj?

Az idei év utolsó frissítésének egyik nagyon izgalmas újításáról Myles "Emizery" Salholm vezető fejlesztő osztott meg információkat a legnagyobb közösségi fórumon. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor hamarosan a LoL-osok az alábbi két opcióból választhatnak:

  • A castolt spellek minden esetben a lehető legnagyobb távolságban, azaz max range-ben landoljanak
  • A castolt spellek a legnagyobb távolság jelzésén kívülit tartományban is elsüthetőek, ebben az esetben meg kell várni, amíg range-be sétál a karakter

Nehéz eldönteni, hogy melyik a jobb megoldás, mivel mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. A lényeg, hogy a lockolt vagy unlockolt kamerabeállítás, valamint a smart cast után itt egy újabb játékmenetet befolyásoló tényező, amiben szabad kezet kapnak a játékosok, nem a Riot hozza meg a végső döntést. Érdemes majd az egyes karakternél kipróbálni a fenti opciókat, hogy a lehető legoptimálisabb beállítások mellett vághass bele minden küzdelembe.

A 13.24-es LoL-patch előreláthatólag december 6-án hajnalban aktiválódik az összes szerveren.

Kövess Minket!



Gamer szótár