Oké, tényleg leforgatják a Barbenheimert, erről szól majd a film

Oké, tényleg leforgatják a Barbenheimert, erről szól majd a film

Ennek a fele sem tréfa, esetleg mégis?

Az idei év legmeghatározóbb filmjei közé bekerült mind a Barbie, mind az Oppenheimer azzal együtt, hogy egyszerre indultak meghódítani a mozikat. 2023-ban Greta Gerwig rendezése 1,4 milliárd dollárt kalapozott össze a pénztáraknál, ezzel az abszolút első helyet kisajátította magának. Christopher Nolannek be kell érnie a 3. hellyel a toplistán, ugyanis a Manhattan terv mögött álló legendás fizikus életéről szóló mestermű "csak" 947 millió dollárnál tart, még azt a fránya milliárdos határt sem tudta átlépni. A Barbenheimer jelenség megkerülhetetlenné vált a legforróbb nyári hónapokban, ezért nem meglepő, hogy tényleg elkészül végül ez a nagyon furcsa crossover.

Ezeket olvastad már?

Mit lehet tudni a hivatalos Barbenheimer-filmről?

A produceri feladatokat az a Charles Band látja majd el, aki a B-filmes zsáner egyik megkerülhetetlen alakja. Közel 100 filmet és videót rendezett már karrierje során a most 72 éves veterán, melyek legnagyobb részével az átlagos mozgókép-fogyasztó garantáltan nem találkozott. Összesen 1 millió dollárból forgatják majd le  a Dr. Bambi J Barbenheimer történetét bemutató vígjátékot. A főszereplő Dolltopiában tevékenykedik egy nagyszerű tudós/feltaláóként, ahol élvezi a végtelen nyarakat és hatalmas partikat a strandon barátjával, Twink Dollmannel. Nem lehet és nem is kell komolyan venni ezt az alapkoncepciót, azonban egy ennyire kis költségvetésű film esetében benne van a pakliban az, hogy sokszorosan visszahozza a gyártásra fordított összeget. 

Hogy a hatalmas atombomba mekkorát robban majd az jövőre kiderül, ugyanis 2024-re tervezik a premierjét a Barbenheimernek.

Kövess Minket!



Gamer szótár