Tom Holland nem biztos, hogy szeretne több Pókember-filmet

Tom Holland nem biztos, hogy szeretne több Pókember-filmet

Hova tovább a Pókember: Nincs hazaút után?

Pókemberről mint képregény szuperhősről már megannyi bőrt lehúztak az évtizedek során, aminek köszönhetően született számos elképesztő, de jó pár gyenge alkotás is. Az élőszereplős filmek főszerepe már Tom Hollandra van kiosztva, aki két éves kihagyásokkal mostanra három részt tudhat a háta mögött. Az utolsó mozifilm Pókember: Nincs hazaút – kétségtelenül a Marvel egyik legnagyobb dobása, ugyanis két régi Pókember is visszatért – Tobey Maguire és Andrew Garfield – a multiverzumnak hála.

Azóta ismételten eltelt a szokásos két év, így jogosan merülhet fel a rajongókban a kérdés, hogy miként tovább. Tom Holland szerencsére megszólalt a témában, bár sokkal előrébb nem lettünk tőle.

„Aktívan folytatunk beszélgetéseket róla... Nagyon védelmezőnek érzem magam Pókemberrel szemben... Nem szeretnék csak azért csinálni még egyet, hogy csináljak egy másikat is. Az kell, hogy megérje a karakternek." – nyilatkozta.

Ezeket olvastad már?

Kétségtelen, hogy a Nincs hazaút után piszok nehéz helyzetben lehet a Marvel, ugyanis embert próbáló feladat, hogy újabb szintugrás történjen. Természetesen a pénzgyár nem áll meg, így a Tommal folyó megbeszélések során biztos vagyok benne, hogy idővel találnak egy olyan megoldást, mely mindannyiuknak megfelel, és Pókember karaktere is tovább fejlődhet benne.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN