Spoileres fotók szerint az egyik veterán karakter biztosan meghal a Deadpool 3-ban

Spoileres fotók szerint az egyik veterán karakter biztosan meghal a Deadpool 3-ban

A lesifotók azonban az egyik karakterről túl sok mindent is elárultak.

A SAG-AFTRA sztrájkot követően Hollywood rohamléptekben igyekszik visszatérni a normális kerékvágásba, és ennek az egyik legbiztosabb jele, hogy a Deadpool 3 munkálatai is folytatódnak. A forgatásról pedig már elő is kerültek az új lesifotók, és ennek apropóján ismét megcsodálhattuk jelmezben Hugh Jackmant (Rozsomák) Wolverine-ként, de Ryan Reynolds is feltűnt a piros gúnyájában. Azonban most nem miattuk igazán érdekesek ezek a képsorok. Nem csak X-Men hősök kapnak szerepet ugyanis trilógia harmadik részében.

Ezeket olvastad már?

A The Mirror által megosztott képeken Rozsomák látható, amint éppen Sabertooth-szal viaskodik. Ez a karakter még a 2000-es eredeti X-Men-filmben tűnt fel Tyler Mane alakításában, majd később Liev Schreiber is eljátszhatta őt az X-Men kezdetek: Farkasban ( X-Men Origins: Wolverine) – ebben a műben egyébként Ryan Reynolds is felbukkan Wade Wilsonként. Bár azt egyelőre nem erősítették még meg, hogy bármelyikük is visszatérne ebben a szerepben, a multiverzumban játszódó történetben azonban sok minden megtörténhet, ráadásul a rajongók következtetése szerint Mane látható a fotókon Sabertooth-ként.

SPOILER

A küzdelmet ábrázoló kép mellett Deadpool is részese a jelenetnek, ráadásul az egyik fényképen épp az előbb említett gonosztevő levágott fejével pózol, tehát úgy tűnik, hogy Sabertooth meghal a harmadik epizódban. Azt is fontos megemlíteni, hogy bár a képeken nem szerepel, a hírportál beszámolója szerint egy másik eredeti X-Men színész is jelent volt a forgatáson: Ray Park, aki Varangyot alakította.


Kattints a képre a galéria megtekintéséhez!

A Deadpool 3 már csak azért is különleges, mert ez lesz az egyetlen MCU mozifilm 2024-ben, és remélhetőleg képes lesz megmenteni a franchise becsületét, amely az elmúlt időszakban bukást bukásra halmozott – elég csak a Marvelekre gondolni.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár