LoL: Elvette magyar barátnőjét az LEC legendája, sok boldogságot az ifjú párnak!

LoL: Elvette magyar barátnőjét az LEC legendája, sok boldogságot az ifjú párnak!

A valaha volt egyik legjobb support innentől tényleg mindenben támogatja élete párját.

Bizonyára sokatoknak feltűnt már, hogy a hőskiválasztási és -tiltási fázisban Zdravets "Hylissang" Iliev Galabov a legtöbbször Dravent hovereli. Ennek oka, hogy a legendás bolgár támogató barátnőjét Dórinak hívják, aki Hunitól, Attilától és Patriktól eltérően tényleg magyar! A pár szombaton kötötte össze életét hivatalosan, nem sokkal összejövetelük kilencedik évfordulója után.

Ezeket olvastad már?

Messze nem az első esküvő az LEC-s körökben

Pontosan nem is lehet tudni, hogy hány olyan játékos van/volt az elmúlt években az LEC-ben megfordulók közül, akiknek bekötötték már a fejét. Néha egy-egy elejtett megjegyzés, egy-egy a közösségi médiába posztolt kép árulkodik arról, hogy a magánéletüket az esporttól teljesen elválasztó sztárok bizony már annyira nem szinglik, hogy valójában kimondták valakinek a boldogító igent. Vizicsacsi, Upset, Patrik, Perkz és Evi után Hylissang is mostantól egy olyan veteránnak számít, akinek még többet kell gondolnia arra, hogy a családot és a munkát hogyan tudja összeegyeztetni.

Egyelőre hivatalos fotókat nem osztott meg a Team Vitality új támogatója az eseményről, de Upset posztolt már egy képet a Twitteren, ami mutatja, hogy a vendégseregben ismerős nevekkel biztosan lehetett találkozni azoknak, akik érdeklődnek az EMEA topligája iránt.

Kövess Minket!



Gamer szótár