Olyat üt az új Furiosa előzetes, hogy az már horzsol

Olyat üt az új Furiosa előzetes, hogy az már horzsol

Azt még nem tudjuk, hogy mikor kerül a mozikba, de az egyszer biztos, hogy nem jöhet túl korán.

A 2015-ös Mad Max: Fury Road szinte az egész világot meglepte. Igazán senki nem számított egy folytatásra 30 év távlatából, ha pedig számítottunk rá, akkor arra már tuti nem, hogy ilyen jó lesz. George Miller egy olyan mozit álmodott és valósított meg, ami az első percben 200 km/óra sebességre kapcsol és 2 órán keresztül csak azt keressük, hogy mikor viszi le a hajunkat a szél. Ehhez pedig még az is hozzájön, hogy Charlize Theron és Tom Hardy színészi teljesítménye nagyszerű volt. A bevételek és persze az értékelések után egyértelmű volt, hogy ‘folytatni’ kell a történetet. A Furiosa eredetéről szóló mozinak pedig nemrég megérkezett az első előzetes.

A film nagyjából 15-20 évvel játszódik az előző epizód előtt. Ez azt jelenti, hogy Max nagy valószínűséggel nem tűnik majd fel és a sztori az Imperátor körül forog majd. Sőt, a rendező azt is elmondta, hogy ebben a felvonásban más lesz az egész hangulata. Ott minden három nap alatt történt, de itt hetek-hónapok múlnak majd el. Erről Anya Taylor-Joy a következőket mondta:

„Ez a film egy eposz lesz, a mese itt nem napokig, hanem hosszú időn keresztül húzódik. Ezalatt pedig közelebbről megismerhetjük Furiosa karakterét. Én imádtam a forgatás minden percét, remélem az embereknek is tetszik majd a mozikban.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!