Polgárháború az Egyesült Államokban? - Megérkezett Alex Garland, Civil War című filmjének első előzetese

Polgárháború az Egyesült Államokban? - Megérkezett Alex Garland, Civil War című filmjének első előzetese

Az alapötlet jó, ha sikerül jól megvalósítani, akkor ebből még egy meglepetés siker is lehet.

Az utóbbi években Hollywood nem volt túl eredeti. A legnagyobb stúdióknál egymást érték a folytatás vagy esetleg az előzmény-filmek. A legtöbben inkább már bejáratott címeket akartak tovább vinni, mint megpróbálni egy kockázatosabb, de új témát. Ez öt évvel ezelőtt még működött is. A Star Wars hetedik vagy az Avengers negyedik része dollár milliárdokat termelt a kasszáknál. Viszont 2023 bebizonyította, hogy a közönségnél eljött az idő a változásra. A Marvel-mozik szinte egytől-egyig leszerepeltek, a Disney animációk és az élőszereplős mesék nem hozták a becsült bevételt és a Flash akkorát zakózott, hogy azt még az isten háta mögött is hallották. Viszont az Oppenheimer, a Super Mario Bros. Movie és a Barbie benevezett a milliárdosok klubjába. Pont ezért néztük érdeklődve Alex Garland új filmjének az előzetesét.

A Civil War egy disztópikus jövőbe kalauzol minket. Az Egyesült Államokban a republikánus és demokrata államok már nem tudnak megegyezni. Egy kicsi, de annál erősebb katonai csoport Texasból meg Kaliforniából azt tervezi, hogy beveszik a Fehér Házat és eltávolítják hivatalából az éppen aktuális elnököt. Így elmondva egyértelmű, hogy ki a történetben a rosszfiú. De miután kiderül, hogy az éppen hatalmon lévő kormány olyan légicsapásokat rendelt el, amiben civil életek is odavesztek, akkor rájövünk, hogy a szituáció nem feltétlenül fekete vagy fehér. A főbb szerepekben olyan színészeket találunk mint Kirsten Dunst vagy Nick Offerman és a film 2024 április 26-án kerül a mozikba.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.