Berobogott a Furiosa szinkronos előzetese, ami után tuti megjegyzed a nevét

Berobogott a Furiosa szinkronos előzetese, ami után tuti megjegyzed a nevét

Nem a szinkron miatt rohanunk majd a mozikba megnézni a filmet.

Nem lesz egyszerű dolga Furiosának, hiszen 2015-ben a Tom Hardy és Charlize Theron – ő játszotta akkor Furiosát – nevével fémjelzett Mad Max: A harag útja (Mad Max: Fury Road) nagyot szólt, pedig sokan már lemondtak erről a franchise-ról a '85-ös harmadik epizódot követően. Mindenesetre úgy tűnik van még kraft ebben a szériában, és ezt mi sem mutatja jobban, minthogy összejött egy előzményfilm az egyik központi karakter főszereplésével.

Ezeket olvastad már?

A produkciót itthon a Furiosa: Történet a Mad Maxből címmel érdemes keresni majd a mozikban, a történet szerint pedig 45 esztendővel járunk a világégés után, és a címszereplő fiatal éveit ismerhetjük majd meg. A világ immáron romokban hever, miközben a Zöld Helyről elrabolnak a Sok Anyától egy fiatal leányzót, Furiosát (Anya Taylor-Joy). Egy motoros banda műve ez, akiket Dementus (Chris Hemsworth) vezet, és egyetlen cél hajt, hogy elérje a Várat, hogy megküzdjön Halhatlan Joe-val. Furiosának azonban más tervei vannak, hiszen ő életben akar maradni, mert bármi áron haza szeretne jutni.

A filmet az a George Miller írta és rendezte, akinek az eddigi összes Mad Maxet köszönhetjük – bár a forgatókönyvbe most Nico Lathouris is besegített. Az első előzetese a filmnek egyébként egy kissé megosztotta a rajongókat, a hivatalos trailer kapott hideget-meleget, miközben a legtöbben a látványra panaszkodtak. Egyelőre nehéz lenne megmondani, hogy vajon felveheti-e a versenyt A harag útjával, de valószínűleg nem a színészeken múlik majd a dolog. Anya Taylor-Joy például az Utolsó éjszaka a Sohóban (2021) című filmben nyújtott alakításával azonnal meggyőzte a rendezőt, aki rögtön találkozni akart a Furiosa főszerepe miatt a színésznővel.

Mindenesetre most először szinkronosan is meg lehet tekinteni a kedvcsinálót, míg a filmet majd csak 2024. május 23-ától vetítik:

Kövess Minket!



Gamer szótár