Mától otthonról is megtekinthetjük az elmúlt évek legjobb képregényfilmjét

Mától otthonról is megtekinthetjük az elmúlt évek legjobb képregényfilmjét

Megvan, hogy mi lesz a ma esti program.

Ritka, hogy egy nagyon jól sikerült első részt hasonlóan kiváló folytatás követ, azonban ez elmondható 2023 – de inkább az elmúlt évek – legjobb képregényfilméről, a Pókember: A pókverzumon átról. A Miles Morales történetét, és univerzumokon átívelő kalandját bemutató filmsorozat, idén kapta meg a második részét – a 2018-as Pókember: Irány a pókverzum! folytatása –, mely a kritikusok és a közösség tetszését is egyaránt elnyerte. Olyannyira nagy érdeklődés övezte a premiert, hogy minden idők második legjobb mozis nyitását produkálta az animációs filmek kategóriában.

A HBO Max december folyamán több mint 50 újdonságot hoz az előfizetők számára, melyek között ott lapul a Pókember: A pókverzumon át – számos egyéb Pókemberes alkotás társaságában. A lenyűgöző látványvilág, és a korosztálytól függetlenül elragadó történet, tökéletes programot kínál mindenki számára.

Egyébként már a folytatást is bejelentették, mely eredetileg 2024-ben érkezett volna, azonban némi csúszásra számíthatunk. Az biztos, hogy hatalmas izgalmak várhatóak a következő részben, melyben valószínűleg kiderül, hogy Miles Morales miként keveredik ki az őt ért hatalmas megpróbáltatásból.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN