Ők öten a leggyűlöltebb tévésorozat karakterek

Ők öten a leggyűlöltebb tévésorozat karakterek

Nem minden szereplő lehet győztes.

A televíziós világ tele van szerethető karakterekkel, olyan figurákkal, akiket a nézők megkedvelnek, és szinte közeli barátként tekintenek rájuk. De persze ennek az ellenkezője is előfordulhat, sőt, időnként a karakterek nem csak ellenszenvessé válnak, hanem aktívan megvetik őket a tévésorozatok rajongói.

Ez lehet szándékos is – a közönség ellenszenve jóval nagyobbá válik az olyan szereplőkkel szemben, akikben ott lakozik a végtelen gonoszság. Más esetben viszont ez véletlen, és inkább a silány forgatókönyek a hibásak, mintsem maga a karakter maga. És persze néha a közönség teljesen igazságtalan okokból is szembefordulhat egy-egy karakterrel, mint például a Breaking Bad méltatlanul rossz hírbe hozott Skylar White esetében.

Mindenesetre mi most megmutatjuk nektek, hogy kiket gyűlöltek meg az évek alatt a sorozatok rajongói a legjobban a legismertebb szériákban:

Ross Gellar – Jóbarátok

Valószínűleg nem mindenki utálja Ross Gellert, sőt a rengeteg rajongó közül többen kedvelik a valaha készült egyik legnépszerűbb tévésorozat egyik főszereplőjét. De van egy tábor, akik szerint a David Schwimmer által életre keltett szerencsétlen paleontológus nem csak a "legrosszabb barát", hanem egy elviselhetetlen fickó is egyben. Ez igaz is, miután a sorozat nagy részében a romantikus bohóckodása és a silány döntéshozatalai ki tudják rendesen akasztani a képernyő előtt ülő embereket.

Seymour Skinner – A Simpson család

A Simpson család rajongói közül sokan utálják Seymour Skinnert. Nem a Harry Shearer által szinkronizált feszült iskolaigazgatóra kell itt gondolni, hanem a valódi Seymour Skinnerre, akinek Martin Sheen kölcsönözte a hangját, és akit a kilencedik évad "Az igazgató és a koldus" című, polkorrekt epizódjában mutattak be. Ebből a részből kiderül, hogy az általunk Seymour Skinner néven megismert férfi valójában egy Armin Tamzarian nevű szélhámos volt, aki a vietnami háború után vette fel a vélhetően halott Skinner személyazonosságát.

Nikki és Paolo – Lost

A Lostban a harmadik évad elején bemutatott Nikki és Paolo a repülőgép-szerencsétlenség túlélői voltak. A showrunner Damon Lindelof saját bevallása szerint nagy általánosságban megvetették a két karaktert a sorozat rajongói, és mindössze 11 epizód után szó szerint eltemették őket.

Skylar White - Breaking Bad

Egy hevesen utált karakter, akinek hírneve nagyrészt a szexizmusnak tudható be. Az Anna Gunn által életre keltett Skylar White az AMC sikersorozat sok rajongója számára gyűlöletes figura volt. Annak ellenére, hogy Bryan Cranston tanárból lett met-bárója szinte rendszeresen követett el rossz dolgokat, mégis több néző megvetette a Skylart, amiért Walter útjában állt, annak ellenére, hogy kétségbeesetten próbálta megvédeni a férjét.

Joffrey Baratheon - Trónok harca

A film- és tévétörténelem talán leggyűlöltebb karaktere, a Trónok harca aljas gyermekkirálya, Joffrey Baratheon. Valójában azonban ő volt a sorozat egyik legsikeresebb karaktere is egyben. Eleve úgy alkották meg, gyűlölni lehessen. El volt kényeztetve. Bosszúálló típus. Színtiszta gonosz a lelke. A hírhedt "Vörös esküvő" epizód aztán végül megpecsételte a sorsát, és helyet kapott a közönség által egyszerre imádott és gyűlölt karakterek panteonjában.

Kövess Minket!



Gamer szótár