Kajakómára tökéletes, íme pár film és sorozat a karácsony kikapcsolódásra

Kajakómára tökéletes, íme pár film és sorozat a karácsony kikapcsolódásra

Utánozhatatlan karácsonyi hangulat és régóta várt premierek.

A hideg beköszöntével és a korai sötétedéssel egyre kevesebb kedvünk van kimozdulni az otthon melegéből, mindez pedig remek lehetőséget kínál a benti kikapcsolódásra. Ráadásul ideális alkalom ez arra is, hogy bepótoljuk a lemaradást és élvezzük azokat a filmeket és sorozatokat, amelyeket az év során halogattunk. Ha szerinted nincs karácsony Kevin nélkül és a fa díszítése közben is szól a Wham!, esetleg inkább John McLane és Hans Gruber ikonikus összecsapását néznéd meg újra, vagy akár teljesen hidegen hagynak a karácsonyi tartalmak, a Disney+ oldalán biztosan találsz magadnak megfelelő néznivalót.

Ha csak a karácsony a fontos

Az ünnepi gyűjteményben olyan újdonságok szerepelnek, mint a Télapuk második évada, az Egy igazi karácsony és az Egy ropi naplója - Karácsony: Négy fal között. Emellett olyan karácsonyi családi klasszikusok, mint a Reszkessetek, betörők! filmek, a Muppeték karácsonyi éneke és a listán méltóképpen helyet foglaló, idén 10 éves Jégvarázs vagy az idén 35 éve mozikba kerülő, és sokak szerint a valaha készült legjobb karácsonyi film, a Drágán add az életed! is megtalálható a platformon.

Ha az idei legjobb alkotások érdekelnek

December 15-étől elérhető az Indiana Jones és a sors tárcsája”, 20-ától a Percy Jackson és az olimposziak, valamint két nappal később mutatkozik be a Marvel univerzum hősein alapuló Mi lenne, ha…? sorozat második évada, amibe nagy meglepetésként a képregényes univerzum egyik legismertebb karaktere, Tony Stark, vagyis a Vasember is visszatér.

 

Ha más nem fontos, csak a binge

Az összes Marvel film és sorozat, a teljes Star Wars saga, vagy az Éjszaka a Múzeumban és a Karib-tenger kalózai filmek mind egybegyűjtve, egy gombnyomásra nézhetők. A sorozatok szerelmesei sem unatkoznak majd, az FX A mackó, a Gyilkos a házban, a Modern család és A Simpson család összes évada is elérhető már a kínálatban.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár