Margot Robbie szerint van esély a Barbie második részére

Margot Robbie szerint van esély a Barbie második részére

A bevételek összeszámolása után nem kérdés, hogy mit akarnaka a fejesek.

Ugyan még van pár hetünk 2023-ból, de már majdnem biztos, hogy az idei évet a Barbie nyerte a mozikban. A film ebben a pillanatban 1,4 milliárd dollárt termelt, ami egy olyan sikersztori, amire talán csak páran gondoltak. A film maga mögé utasított minden Disney alkotást és a Mario meg az Oppenheimer sem tudta legyőzni. A siker azért is fontos mérföldkő, mert Gerwig filmje egy új történet, nem folytatás. Relatíve a semmiből jött, de gyakorlatilag az egész világot az ujja köré csavarta. Látva az eredményeket, egyből fel is röppent a pletyka, hogy a stúdió és a készítők már a második részen gondolkoznak. Nyár végén Margot Robbie még azt mondta, hogy nem tudja elképzelni, miként lehetne tovább menni. Viszont nemrég egy Variety-interjúban már nem volt ennyire biztos a dolgában:

“Egy részem mindig azt kérdezi, hogy miért ne lehetne egy Barbie 2, de aztán egyből elbizonytalanodom. Viszont azt tudom, hogy bármikor visszamennék forgatni. Mindent megtennék, hogy újra Gretával és Ryannal dolgozhassak. Barbie szerepét játszani igazi boldogság. Egyszóval nem mondok nemet az ötletre, de ahhoz, hogy a projekt megvalósuljon mindennek össze kell állnia.”

Persze időt találni erre az egész vállakozásra nem lesz egyszerű. Gerwig ebben a pillanatban egy Narnia filmen dolgozik, Robbie és Gosling pedig nemsokára egy Ocean’s 11 filmben szerepelnek majd, ami a George Clooney-féle vonalnak lesz egy előtörténete. Vagyis a következő 1-2 évbe tuti nem jutunk el odáig, hogy érdemben elkezdjék csinálni a dolgokat. Ez pedig azt is jelenti egyben, hogy a Barbie 2 leghamarabb 2028 környékén kerülhet a mozikba. Ha egyáltalán valaha elkészül.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár