20 éves Easter Egget találtak a Jóbarátok egyik utolsó részében

20 éves Easter Egget találtak a Jóbarátok egyik utolsó részében

Az a durva, hogy ezt valaki kiszúrta, valakinek nagyon sok ideje van.

Most, hogy túl vagyunk a 2023-as ünnepi időszakon sokan szenvednek akkut bejgli mérgezésben, van olyan aki megfogadta, hogy idén belekezd a diétába és abban is majdnem biztos vagyok, hogy minden második ember a TV előtt ült, amikor Kevint megint otthon hagyta a családja. Pár évvel ezelőtt még azt mondtam volna, hogy már unom az egészet, de ahogy öregedik az ember, a film gyakorlatilag a karácsonyi rutin részévé válik. Sőt a sokéves ismétlés miatt a legtöbben már kívülről fújják a szövegeket és előre tudják hogy a rosszfiúk mikor milyen csapdába lépnek majd. De nemrég előkerült a filmmel kapcsolatban egy olyan részlet, ami eddig talán senkinek nem szúrt szemet.

Bizony Chandler és Monica a Jóbarátok utolsó évadában Kevinék házát vette meg, hiszen szemben pontosan ugyanazok a házak vannak, amiket a filmbe is látunk. Ezt pedig nemrég a sorozat művészeti vezetője, Darren James is megerősítette.

“Lebuktam! Amikor a jelenetben a színészek bejönnek akkor látszik az utca, szóval kellett oda pár ház. A díszletet a Pacific Studios készítette és igen a Reszkessetek Betörőknél is ezt használták. Nem semmi, hogy észrevetted!”

Egyszerűen hihetetlen, hogy valaki ezt is kiszúrta. Mondjuk az szinte tuti, hogy az úriember, aki észrevette a turpisságot legalább harmicszor látta filmet és a sorozatot is. Mert itt már aktívan a hátteret kell nézni, amire csak akkor képes az ember, ha már tudja, hogy mi folyik elöl.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár