Sharmeen Obaid-Chinoy szerint ideje volt, hogy női rendezője legyen a Csillagok Háborújának

Sharmeen Obaid-Chinoy szerint ideje volt, hogy női rendezője legyen a Csillagok Háborújának

Majd kiderül, hogy képes lesz-e Lucas nyomdokaiba lépni.

A Disney 2023 tavaszán rántotta le a leplet arról, hogy a Csillagok Háborúja nem lassít. Az elkövetkező években számos sorozat kerül majd fel a Disney+ oldalára és nem egy filmes széria kezdi majd bontogatni a szárnyát a szélesvásznon. Kezdésnek ott lesz James Mangold, aki az első igazi Jedi lovag történetét akarja elmesélni. Dave Filoni egy egész estés moziban zárja le majd a Mandalóri szériát. Sharmeen Obaid-Chinoy pedig egy trilógiát rendez majd, amiben a főszereplő megint Daisy Ridley és Rey Skywalker lesz.

Chinoy szerint ez így van rendjén, hogy végre nő üljön egy Csillagok Háborúja film rendezői székébe:

“2024-ben vagyunk, itt volt hát az ideje, hogy egy nő formálja végre a történetét annak a bizonyos messzi messzi galaxisnak.”

A rendező kezei között megint Rey életét követhetjük majd, aki a pletykák szerint azon ügyködik  majd, hogy újjáépítse a Jedi rendet. Megmondom őszintén nincsenek túl nagy elvárásaim ezzel a mozival kapcsolatban. Ez a trilógia, hiszen a Disney három részesre tervezi ezt az eposzt is, egy olyan karakteren alapszik majd, aki nem annyira nyerte meg a közösség szívét. Palpatine unokája a semmiből jött, nem kapott kiképzést, soha senki nem beszélt neki az Erőről, de valahogy mégis mindenben nagyszerű volt már az első pillanattól fogva. Erre pedig még rátett egy lapáttal, hogy a karakter volt a megtestesült jó. Akit semmilyen módon nem lehet eltántorítani a céljától és bár az első két részben szinte semmilyen kézzelfogható motivációja nincs hogy harcba induljon, mégis megmenti a világot. Ezek után pedig szinte semmi remény nem él bennem azzal kapcsolatban, hogy Chinoy majd egy olyan dolgot pakol elénk, ami miatt azt mondom, hogy ezért megérte fizetni a mozipénztárnál. De én lennék a legboldogabb, ha nem nekem lenne igazam.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár