Az elsőnél is durvább lesz a Moon Knight 2. szezonja, csak bele ne őszüljünk

Az elsőnél is durvább lesz a Moon Knight 2. szezonja, csak bele ne őszüljünk

Egy jó hosszú ideig ugyanis biztosan nem láthatjuk még.

A Moon Knight (Holdlovag) első évada meglehetősen nagyot ment és jó fogadtatásban részesült a kritikusoktól is, mostanra pedig már egy komolyabb rajongótáborral rendelkezik, azonban a folytatás még egyelőre várat magára. A Disney előzetesen bemutatott tervei között sem szerepel még, pedig sejthető, hogy előbb-utóbb belevágnak a második szezonba. Azonban azt nem árt tudni, és ez leginkább a sorozat rendezőjének legutóbbi megnyilatkozásaiból derült ki, hogy az MCU idővonalára vonatkozó átfogó tervek miatt talán soha nem is jelenik meg a Disney előbb említett listáján. Ez azonban korántsem kőbe vésett tény, mivel a franchise átalakítása jót jelenthet a Moon Knight lehetséges jövője szempontjából.

Ezeket olvastad már?

A Holdlovag 2. évadával kapcsolatban legutóbb 2023 októberében látott napvilágot egy nem túl biztató hírt:

„A Marvel már az első naptól kezdve elhatározta ezt. A Marvel projektjei a sorozatokat illetően mind hat epizódosak, kivéve a különlegeseket, mint például a WandaVision. A szokásos formátum viszont hat rész. A Loki az egyetlen sorozat, amiről az első naptól kezdve azt mondták, hogy két részre bontják. A Marvel módszere nem a megszokott, ahol ha a projekt sikeres, akkor azt mondom újítsuk meg egy második évaddal. Így működik náluk, akár sikeres, akár nem.”

Mindenesetre most két új részlet is kiderült a folyatásról. Az egyik, hogy a Moon Knight második évada sokkal érettebb és komorabb hangvételű lesz, mint az első. Viszont a rossz hír, hogy jelen állás szerint a Marvel Studios 2026-ra tervezi csak a folytatás megjelenését, ami még jócskán odébb van.

Kövess Minket!



Gamer szótár