Idén végre megérkezik az Arcane második évadja, ezt lehet tudni a sorozatról

Idén végre megérkezik az Arcane második évadja, ezt lehet tudni a sorozatról

Itt van 2024, ami egyet jelent: idén újra Jinx és Vi kapja a főszerepet a Netflixen!

A Riot Games megfogta az Isten lábát amikor felkérte a Fortiche Productiont egy League of Legends tematikájú animációs sorozat elkészítésére. Az Arcane első évadja tulajdonképpen minden létező díjat besöpört, legyen szó Primetime Emmyről, The Game Awardsról vagy az Annie-ről. Jelenleg IMDB-n a valaha volt 27. legjobb sorozatnak járó pozíciót foglalja el a toplistán, ami mindenképpen dicséretes egy olyan alkotástól, ami tulajdonképpen egy MOBA-ra épül. Persze, Runeterra világa elképesztően nagy, ezért nem kell csak abból kiindulni, hogy 10 hős püföli egymást az Idézők szurdokában, mindettől függetlenül kijár az álló ováció mindenkinek, aki dolgozott a projekten.

Ezeket olvastad már?

Mit lehet tudni az Arcane Season 2-ről?

Bár pletykálták még 2022-ben, hogy a Netflix szakít az Arcane-nel, végül sikerült megegyeznie a gyártónak és a forgalmazónak arról, hogy közös úton folytatják. Az S2 a világ legnépszerűbb streaming platformján debütál 2024 novemberében. Napra pontosan még nem közölte a premiert a Riot és a Netflix, de simán benne van a pakliban, hogy november 6-ára tűzik ki az első részeket, ugyanis akkor pontosan 3 év telik el az S1 rajtja után. A főbb szereplők közül Caitlyn, Jinx és Vi biztosan szerephez jut majd az első epizódban, sőt Singed is megszólal majd Brett Tucker hangján. Azt még nem közölték, hány epizódosra tervezik a Season 2-t, de semmi oka nincs arra a Riotnak, hogy 9 résznél kevesebben kelljen beérnie a rajongóknak.

Szintén nem árulnak zsákbamacskát azok, akik az aláfestő zenén dolgoznak jelenleg is. Egy 2022-es tweetből ki lehet olvasni, hogy valami tényleg különleges és lehengerlő muzsika formálódik, ami túlszárnyalhatja még az első évadét is. Bár Silco "szürke képernyőre került" az S1-ben, Jason Spisak megerősítette, hogy az S2-ben biztosan lehet majd az ő hangját hallani. Egyelőre a legnagyobb kérdés, hogy a piltoveri tanácsosok közül hányan maradnak életben, miután Jinx rakétája felrobbantotta a fél épületet. A cliffhangerrel végződő lezárás után csak találgatni lehet, ahogy az sem tisztázott, pontosan milyen új karakterek bukkannak majd fel a sorozatban.

Novemberig biztosan még rengeteg részlet kiderül majd, érdemes követni a híreket, nehogy lemaradjatok valamiről.

Kövess Minket!



Gamer szótár