Hamarosan beülhetünk a mozifilmre, amiben Krúbi hangját is hallhatjuk

Hamarosan beülhetünk a mozifilmre, amiben Krúbi hangját is hallhatjuk

Az animációs filmben egy rappernek készülő karaktert kelt életre.

Az elmúlt években egyre több animációs mozifilmet készítenek Hollywoodban, ami nem véletlen, hiszen nagy népszerűségnek örvend ez a műfaj. Elég csak a Super Mario Bros.: A film, aaz Elemi, a Minyonok: Gru színre lép vagy a Pókember - A pókverzumon át sikereire gondolni a közelmúltból, tehát nem véletlen, hogy újabb és újabb ötletekkel rukkolnak elő a tengerentúlon. A legnagyobb sikerek közé tartozik a Toy Story franchise is, melynek a negyedik része 2019-ben landolt a mozikban és minden idők 6. legtöbb bevételét hozta ebben a kategóriában. Az animációs film alkotói viszont most egy teljesen új történetet mutatnak be, és a Legleslegjobb barátok címet viselő produkciójukat február 15-étől már itthon is megnézhetjük a mozikban.

Ezeket olvastad már?

A történet főszereplője egy elszökött bábu és egy elhagyott plüssállat, akik a Central Parkban találkoznak, majd egy epikus New York-i kalandot élnek át együtt. Már csak azért is különleges lesz itthon ez a film, hiszen az egyik karakter hangját hazánk egyik legnépszerűbb rappere, Krúbi adja. Nem mást szólaltat meg, mint DJ Doggie Dogot, egy elhagyott plüssfigurát, aki menő rapper szeretne lenni, de nincs meg hozzá a támogatottsága.

A francia–belga–spanyol koprodukcióban készült Legeslegjobb barátok (The Inseparables) tavaly már bemutatkozhatott egy szűkebb közönség előtt, és nagy sikert aratott a világ legnagyobb animációs fesztiválján, az Annecy-i Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon, ezért alighanem a 2024-es esztendő egyik nagy meglepetése is lehet a mozikban.

A szinkronos előzetesét pedig már ti is megtekinthetitek:

Borítókép forrása: Krúbi Facebook oldala

Kövess Minket!



Gamer szótár