Az alábbi színésznők közül kerülhet ki az új Supergirl

Az alábbi színésznők közül kerülhet ki az új Supergirl

Három név is bekerült a kalapba, akik a jövőben magukra ölthetik majd Supergirl jelmezét az új DCU-ban.

James Gunn és Peter Safran felpörgette a munkálatokat a frissen átalakított és útjára indított DCU kapcsán, ennek eredményeként Superman (Superman: Legacy) mellett Supergirl is saját filmben vitézkedhet majd. A hírek szerint a DC Studios hamarosan kiosztja majd a legfontosabb szerepet, de ha minden igaz már több jelöltjük is van. A főszerep kapcsán Milly Alcock, Emilia Jones és Meg Donnelly neve is szóba került. Van rá esély, hogy a stúdió egyenes ajánlatot tesz valamelyik sztárnak, bár minden jel arra mutat, hogy előtte azért meghallgatnak mindenkit, amire a következő hónapban kerülhet sor.

Ezeket olvastad már?

A Deadline úgy értesült, hogy a DC Studios társfőnöke, James Gunn mindenképpen részese akar lenni a folyamatnak, mivel ez a karakter valószínűleg egy olyan DC-projektben debütál majd, amely nem az új Supergirl film.

A jelöltek közül Alcock leginkább az HBO Trónok harca-spinoffjából, a Sárkányok házából lehet ismerős, ahol Rhaenyra Targaryen hercegnőt alakította. Jones olyan filmekben szerepel, mint a CODA, Megtorlás, Ifjúság vagy a High Rise. Donnelly a Disney Channel Zombies című sorozatában tűnt fel, illetve ő volt eddig Supergirl hangja a DC animációs filmjeiben is.

Kattints a képre, hogy megtekintsd a szerepre esélyes több színésznőt is:


Milly Alcock

Gunn a DC társfőnökével, Peter Safran-nal együtt a jelentette be a Supergirl-filmet, Woman of Tomorrow alcímmel, alig több, mint egy évvel ezelőtt. A film Tom King 2022-es képregénysorozatán alapul majd.

Galéria

Kövess Minket!