LoL: Már az első hétvégén óriási rangadókkal vár az LEC 2024 téli szezonja

LoL: Már az első hétvégén óriási rangadókkal vár az LEC 2024 téli szezonja

Új csapatok, új játékosok, de egyetlen cél: az LEC 2024 téli szezonjának trófeája.

A mai nap végre valahára elrajtol az LEC 2024 Winter Split, ahol ismerős és új nevekkel egyaránt találkozhatsz. A G2 Esports címvédőként vág bele a küzdelmekbe, azonban Capséknek nem lesz egyszerű dolguk, ha szeretnének ismét egyeduralkodók lenni az EMEA-régióban. A mérkőzések szombaton, vasárnap és hétfőn 17:00-kor kezdődnek, a magyar nyelvű adást megtalálod az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1 YouTube-on, valamint dropokkal vár a lolesports.com oldala

Ezeket olvastad már?

Három rangadó, amiről nem érdemes lemaradni

Természetesen nem lehet kijelenteni egyik csapatról sem, hogy biztosan a legjobbak között szerepel majd a végelszámolásnál, ahogy azt is nehéz megtippelni, kik nem jutnak majd be a rájátszásba. Ettől függetlenül van három olyan párosítás, ami számos kérdésre megadhatja a választ.

  • Január 13. 17:00 -> G2 vs BDS: Rögtön az első Bo1-ben találkozik egymással a címvédő, valamint a tavalyi év legnagyobb meglepetése. A BDS-ben Crownie-t váltotta Ice, aki újoncként próbál sikereket elérni a svájci-francia együttesnél.
  • Január 14. 19:00 -> G2 vs Karmine Corp: Végre valahára bekerült az LEC-be a KC, ami egy óriási dolog a csapat életében. A hatalmas rajongótáborral büszkélkedő ERL-rekorder Caliste-ra még nem számíthat az idei évben, de Upset neve garancia arra, hogy érdemes lesz figyelni az alsó ösvényt.
  • Január 15. 19:00 -> Team Heretics vs GIANTX: A TH ötösében összeállt az ex-G2, azaz Wunder, Jankos és Perkz, amíg a GIANTX továbbra ios Odoamne és Patrik vezetésével szeretne valami nagyot alkotni. IgNar visszatért az EMEA-ba, a veterán koreai az NRG-vel óriási tettet hajtott végre a tavalyi Worldsön, ami egy hatalmas boostot adhat neki az idei kihívások teljesítéséhez.

Új patch, új esélyek

A 14.1-es frissítésen, elérhető Hwei-jel kezdődnek majd el az összecsapások. Egyelőre még tapogatóznak a "casual" játékosok a Szurdokban, de a profik már hosszú hetek óta gyakorolják az új metát. Pörgősebb, több akcióval kecsegtető mérkőzésekre lehet készülni, mivel a rengeteg sebzés, valamint az "snowballozni" képes AP-s hősök előretörése figyelhető meg.

Szerinted melyik csapat zárja veretlenül az első hétvégét?

Kövess Minket!



Gamer szótár