Te is belassulsz, ha meglátod a Star Warsos Snyder paródiát

Te is belassulsz, ha meglátod a Star Warsos Snyder paródiát

Zseniális paródiavideóval mutatták be, hogy milyen lenne egy Star Wars-film, Zack Snyder tollából.

Nehezen áll rá a kezem, hogy legépeljem Zack Snyder nevét, ugyanis valószínűleg sokakból előjön a 'bárcsak sose lett volna köze a DC filmes univerzumához' szintű gondolat. Érdekes egy rendező Hollywoodban, hiszen vannak, akik szerint remek munkát végzett, míg mások soha nem engednék többet kamera mögé. Egy biztos, szinte nem lehet semlegesen hozzáállni az alkotásaihoz. Legutóbb például Az Igazság Ligája sínylette meg a közreműködését, és aztán hiába vágott belőle egy körülbelül 4 órás verziót, sokat az sem javított a helyzeten – a történethez hozzátartozik, hogy a 2017-es alkotás kapcsán a munkálatokat félbe kellett hagynia egy családi tragédia miatt, a helyét pedig Joss Whedon vette át, majd a befejezést követően csak később hozta tető alá a gigászi hosszúságú saját verzióját.

Ezeket olvastad már?

Mindezek ellenére James Gunn nem is olyan rég Twitteren számolt be róla, hogy beszélt Snyderrel az új DC-univerzumról. Nem kell megijedni, Snyder közben már továbblépett, és most a Netflixen talált új otthonra, ahol már bemutatta A halottak hadserege után a kétrészes Rebel Moon: 1. részét is, A tűz gyermekét – ezt az új projektet felkínálta Disney-nek is, de a stúdió nem kért belőle. Azért akadt néhány Snyder-rajongó, aki arra buzdította a Warner Bros-t, hogy adja el a SnyderVerse-t a Netflixnek, és akkor a rendező folytathatná a képregényes univerzumát.

A Rebel Moon egyébként eredetileg egy Star Wars mozifilm lett volna, de mivel a Disney-nél süket fülekre talált, ezért némi módosítást követően sikerült meggyőznie a Netflixet, hogy érdemes támogatniuk őt az elképzeléseiben. Mindenesetre az Auralnauts YouTube-csatorna elképzelte, hogy milyen lenne egy Snyder féle Star Wars mozifilm, ezért fogták az 1977-es Egy új reményt, és összevágtak belőle egy majd 12 perces 'Snyder-verziót'. A rendezőre jellemző lassítások, és a különleges hangeffektek persze nem hiányozhatnak.

A paródiának szánt videó épp a Rebel Moon előtt szeretne 'tisztelegni', és azt kell mondjuk, hogy nem csak ötletes, de remek szórakozást kínál mindenki számára.

Kövess Minket!