Már most rekordokat dönt az LEC 2024 Winter Split, durrant egy pentakill is!

Már most rekordokat dönt az LEC 2024 Winter Split, durrant egy pentakill is!

Elképesztőt húzott a Riot Games, minden statisztika őket támasztja alá.

Már a tavalyi esztendőben próbálkozott azzal a Riot Games, hogy a legrangosabb versenyek közvetítéseit kiszervezik costreamereknek. Elég csak belegondolni Caedrel ámokfutásába, amit a Weibo Gaming mérkőzésein lerendezett. Az biztos, hogy a nézők imádták az egykori profi LEC-játékos megőrüléseit, így sikerült megdönteni az abszolút nézettségi csúcsot a Worlds fináléján. Idén az EMEA-régióért felelős csapat gondolta úgy, hogy milyen jó lenne, ha még több népszerű influenszer csatornáján lehetne követni az LEC összes meccsét párhuzamosan a hivatalos adások mellett. Az eredmény? Már most jelentősen meghaladta a nézettség a tavalyi Winter Split rekordját úgy, hogy csak az első hét telt el.

Ezeket olvastad már?

MDK és KC, ők felelnek a brutális számokért

A MAD Lions KOI mögött Ibai Llanos, a Karmine Corp mögött kamet0 alakja rajzolódik ki. Mindkét híresség irgalmatlan nagy követőbázissal rendelkezik, ezért annyira nem meglepő, hogy simán verik mind a ketten az angol közvetítést. Az MDK vs KC tegnapi rangadót egy adott időpillanatban több, mint 740 000-n követték élőben, ami 33,5%-kal több, mint az LEC 2023 Winter Split legjobb hasonló értéke.

A végig kiélezett összecsapást végül a D-tierbe sorolt MDK húzta be. A pontot az i-re Supa tette fel, aki Apheliosával a végjátékban begyűjtötte az idei szezon első, remélhetőleg nem utolsó pentakilljét. A Karmine Corp 0-3-mal a tabella alján kullog a Team Vitalityvel párban. Meglepetésre csak egyetlen csapat maradt veretlen az első hét után, de nem a G2-ról és nem a FNC-ról van szó. Az SK Gaming magabiztosan gázolt át eddig mindegyik ellenfelén, az új igazolások (ISMA és Nisqy) eddig minden várakozást felülmúlnak. Az LEC 2024 Winter Split január 20-án folytatódik, a magyar nyelvű közvetítéseket továbbra is az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1 YouTube-on és a lolesports.com oldalán keresd!

Kövess Minket!



Gamer szótár