Ha félsz a pókoktól messzire kerüld el Adam Sandler új filmjének előzetesét

Ha félsz a pókoktól messzire kerüld el Adam Sandler új filmjének előzetesét

Meglepő látni egy ilyen drámában Adam Sandlert a vígjátékok után.

Ma a világ egyik leggyakrabban előforduló szorongásos betegsége az arachnofóbia, melyet közismertebb nevén itthon pókiszonynak hívnak. Érdekessége, hogy a betegek általában tisztában vannak azzal, hogy félelmük túlzott és irracionális, de nem tudnak tenni ellene. Nem véletlenül terjedt el a videójáték-fejlesztőknél sem, hogy azokban a játékaikban, melyekben pókok is vannak, elhelyeztek egy beállítási lehetőséget, amivel meg lehet változtatni a kinézetüket – ilyen például a Grounded is, amiben teljes egészében le lehet cserélni a pókok modelljét egy opciónak köszönhetően.

Ezeket olvastad már?

Hogy miért fontos téma ez?

Mert Adam Sandler a vígjátékokat követően egy sokkal komorabb hangvételű drámában igyekszik megmutatni új arcát, az első kedvcsináló viszont nem feltétlenül miatta lesz emlékezetes. Feltűnik ugyanis egy idegen lény, méghozzá egy pók formájában, aki lelki támogatást igyekszik nyújtani az egyedül szolgálatot teljesítő asztronautának. A főszereplő Jakub, Csehország első űrhajósa, feladata pedig, hogy féléven át egy ősi port kell gyűjtenie a galaxis peremén, eközben azonban darabokra hullik az élete, ezért az űrhajója körül ólálkodó árnyéklénytől kér segítséget – de időnként már úgy érzi elment az esze.

Az űrhajóst (Spaceman) Johan Renck rendezte – akinek a Csernobil szériát is köszönhetjük – Colby Day forgatókönyvéből. A Netflix végre közzétette a film első kedvcsinálóját is, amely ezt követően február 23-án kerül a mozikba, majd március 1-jén a streamingplatformon is debütál.

Kövess Minket!



Gamer szótár