Pedro Pascal az Emmy-gálán vágott vissza Kieran Culkinnak egy oltással

Pedro Pascal az Emmy-gálán vágott vissza Kieran Culkinnak egy oltással

Mókás és csattanós válasszal rukkolt elő a sztár, Kieran Culkin Golden Globes-gálán megejtett beszólására.

Amikor Kieran Culkin – Macaulay Culkin öccse – megnyerte a Golden Globe-ot az Utódlás (Succession) című sorozatban nyújtott alakításáért, a beszédében egyszer csak megszólította Pedro Pascal-t is.

„Kapd be, Pedro! Sajnálom, ez az enyém.” – jegyezte meg mókásan, amelyen Pascal természetesen derült egy jót, de azért egy egy színpadias zokogást előadott a közönségnek.

Pascalnak ezt követően az Emmy-díjátadón végre lehetősége nyílt arra, hogy visszavágjon. A színésszel történt egy baleset és emiatt fel van kötve a jobb keze, beszédében azonban kitért a sérülésre és így fogalmazott:

„Sokan kérdezősködtek a karomról. Valójában a vállamról van szó. És azt hiszem, a ma este tökéletes alkalom arra, hogy elmondjam mindenkinek, Kieran Culkin a sz*rt is kiverte belőlem.”

A közönség hatalmas nevetésben tört ki, amely csak fokozódott, mikor a kamera a kővé dermedt arcú Culkinra váltott. A Reszkessetek, betörők! sztárjának öccse rezzenéstelen arccal vette tudomásul a poént, és remélhetőleg azért nem vette komolyan a tréfás megjegyzést.

Kövess Minket!