Stifler mamája is benne lesz a Minecraft mozifilmben

Stifler mamája is benne lesz a Minecraft mozifilmben

Egyre érdekesebbnek néz ki ez a projekt.

Tavaly nyáron vált ténylegesen valósággá, hogy a világ egyik legnépszerűbb videójátékát, a Minecraftot is nagyvászonra viszik. Sokan nem tudják viszont még mindig elképzelni miként akarja megvalósítani ezt a Warner Bros., és miután kiderült, hogy Jason Momoa és Jack Black is szerepelni fog a filmben, még inkább csak vakarják a fejüket a rajongók. Most pedig egy újabb szenzációs színésznővel bővült a stáb, hiszen Jennifer Coolidge is csatlakozik a projekthez, akinek a játékát mostanában A Fehér Lótuszban (The White Lotus) lehet megcsodálni, de kétségtelen, hogy az Amerikai Pitében nyújtott alakításával írta be magát a filmes történelembe, hiszen azóta a legtöbben csak úgy ismerik, hogy Stifler mamája.

Ezeket olvastad már?

A Deadline szerint Coolidge egy eddig még meg nem nevezett szerepet kapott meg a filmben, de rajta kívül még Emma Myers (Wednesday), Daniele Brooks (Peacemaker), Sebastion Eugene Hansen (Just Mercy) is feltűnik majd az alkotásban.

A hatalmas népszerűségnek örvendő videojáték alapján készülő filmet, amelyet Rob McElhenney rendező kapott meg első körben, még 2016-ban jelentették be, és a tervek szerint 2019. május 24-én mutatták volna be. A stúdió viszont később lecserélte őt a Nick & Norah's Infinite Playlist rendezőjére, Peter Sollettre. A megjelenési dátumot éppen ezért eltolták 2022. március 4-re, de aztán végül Sollett is faképnél hagyta a projektet. A megüresedett rendezői széket Jared Hess foglalta el, viszont a forgatókönyvíróról egyelőre semmit nem tudni, mint ahogyan a cselekmény részletei sem kerültek még nyilvánosságra.

Coolidge pedig már csak azért is jó választás, mert nagyszerű formában van és karrierje is felfelé ível. Épp idén kapta meg az Emmy-díjat az HBO A Fehér Lótusz című szériában nyújtott alakításáért.

Kövess Minket!