Moziba költözik az IEM Katowice fináléja, neked is ott a helyed!

Moziba költözik az IEM Katowice fináléja, neked is ott a helyed!

Ha a legjobb helyről akarod bíztatni a döntősöket – köztük remélhetőleg torzsit is –, akkor az ETELE Cinema-ra teszed a voksod idén!

Feléled a NAVI? Megtáltosodik a MOUZ? A Vitality ott folytatja, ahol abbahagyta? Kezdődik a 2024-es profi Counter-Strike szezon, az év egyik legfontosabb és legnagyobb versenye pedig beköltözik az ETELE Cinema-ba! 1 millió dollárért küzd a világ 16 legjobb CS2 csapata, amelyek között óriási volt a mozgolódás a tavaly téli átigazolási szezonban – szinte lehetetlen megtippelni melyikük lesz most a legerősebb. Az viszont biztos, hogy a magyar szurkolók továbbra is szoríthatnak Torzsás "torzsi" Ádámnak, aki a MOUZ színeiben hajt a bajnoki trófeáért.

Ha pedig a legjobb helyről akarod bíztatni a döntősöket – köztük remélhetőleg torzsit is –, akkor az ETELE Cinema-ra teszed a voksod idén! Hiszen az IEM Katowice 2024 fináléját a moziban élőben, magyar kommentár mellett élvezhetik majd azok, akik időben lecsapnak a limitált számú jegyre. Erre kétféle kivitelben lesz lehetőségetek ezúttal: a normál jegy 3 490, a VIP jegy 19 990 forintba kerül fejenként. Utóbbi viszont jóval többet ad majd a szokásos mozis VIP élménynél, mert nem csak a műsor előtt lesz korlátlanul fogyasztható az étel és az ital, hanem a Bo5 döntő alatt is nyugodtan igénybe vehetitek a szolgáltatást, ahányszor és amikor csak jól esne egy üdítő, valami nasi vagy pár kiadósabb falat.

RÖVIDEN A LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK A Katowice DÖNTŐ MOZIS VETÍTÉSÉRŐL

  • A műsor dátuma: február 11. 16:15-22:40
  • Helyszín: ETELE Cinema (1115 Budapest, Etele út 68.)
  • Normál jegyár: 3 490 Ft/fő - link a vásárláshoz
  • VIP jegyár: 19 990 Ft/fő (elejétől a végéig korlátlan étel-ital fogyasztással a büfé és az étterem kínálatából) - link a vásárláshoz

A jegyek korlátozott számban érhetőek el, ezért érdemes sietni a vásárlással, nehogy lemaradj erről a fantasztikus eseményről!

Kövess Minket!



Gamer szótár