Két ikonikus Pókember is benne lesz a Madame Web filmben?

Két ikonikus Pókember is benne lesz a Madame Web filmben?

A Pókember-rajongók továbbra is vágynak Andrew Garfieldre.

A három Pókember-színész közül Andrew Garfieldet szeretik a legkevésbé, legalábbis a bevételek alapján erre lehet következtetni, ennek ellenére a Nincs hazaútban legalább akkora örömmel fogadták az ő visszatérését, mint Tobey Maguirét. Ráadásul furcsa módon ért véget a kalandja A csodálatos Pókember (The Amazing Spider-Man) második felvonását követően, pedig a rajongók egy része szinte követelte a folytatást. A Sony kicsit megkésve ugyan, de úgy tűnt, meghallgatta a közösséget, és előkészítette Garfield újbóli visszatérését a Madame Webb című filmben. Később azonban úgy döntöttek, hogy mégis elvetik ezt az ötletet, és helyette a legújabb trilógia sztárját, Tom Hollandot hozzák vissza.

Ezeket olvastad már?

Első körben arról szólt a fáma, hogy a Madame Web a 90-es években játszódik, de ez nem fedi a valóságot, mivel a cselekmény a napjainkban veszi fel a fonalat. Ezért gondolták azt egyesek, hogy Andrew Garfield tökéletesen beleillik a sztoriba, de erről végül letettek, és inkább Tom Holland került előtérbe. Ezzel is adódott egy kis probléma, mert úgy tűnik, hogy az idővonalak nem illeszkednek jól egymásba, ezért újraforgatásokat rendeltek el a Madame Web kapcsán, hogy az összes 90-es évekbeli utalást kivághassák a filmből. Ezért végül Tom Holland sem tűnik fel a képernyőn az új alkotásban.

Ennek ellenére mégis felbukkan egy meglepő szereplő, hiszen Adam Scott nem mást alakít majd a filmben, mint Benjamin Parkert, azaz Ben bácsit – nyilván itt a fiatalabb énjét látjuk majd. Valószínűleg ő az egész Pókember-mítosz egyik legfontosabb karaktere, hiszen tragikus halála volt a mozgatórugója annak, hogy unokaöccse, Peter Parker felvegye a Pókember nevet, és azzá a legendás szuperhőssé váljon, akit ma is ismerünk. Ezért érdekes lesz látni, hogy vajon milyen szerepet szánnak neki ebben a filmben.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN