Pedro Pascal már két éve el akar készíteni egy Star Wars filmet

Pedro Pascal már két éve el akar készíteni egy Star Wars filmet

A 2022-es D23 Expo egyik interjújából derült ki, hogy Pedro Pascal már 2 éve szorgalmazza a Mandalorian & Grogu filmet.

A Mandalóri (The Mandalorian) az egyik legkedveltebb Star Wars sorozattá vált az elmúlt évek alatt, és bár már a negyedik szezonját tapossa, egyre inkább úgy tűnik, hogy a nagyvászonra is átültetik majd a kalandot. Az elmúlt hónapokban egyre többet hallani arról, hogy egy mozifilmet is szeretnének tető alá hozni ebből a történetből, de úgy tűnik, hogy ez már két éve is felmerült Pedro Pascalban, neki köszönhetően pedig végül tényleg megvalósulhat dolog.

Ezeket olvastad már?

2019-ben debütált A Mandalóri, és annak ellenére, hogy Hollywood egyik legkeresettebb színészévé vált, Pascal mindent megtett azért, hogy továbbra is életre keltse a Din Djarint, de ennyivel nem elégszik meg, hiszen a mozivásznon is meg szeretné ezt tenni.

A Mandoverse Updates közzétett egy 2022-es interjút, amelyet a D23-as Expón készítettek Pascallal, amelyből kiderül, hogy a színész már akkor belelkesedett a filmes ötletet illetően. A riporter előbb a széria rendezőjét és a 3. évad executive producerét, Rick Famuyiwát kérdezte meg arról, hogy mit szólna ahhoz, ha a sorozatot egy filmmel fejeznék be, amire Famuyiwa kissé zavarba jön, mondván ő erről az egészről nem igazán tud semmit. Pascal ekkor szól közbe, és biztosít mindenkit, hogy mindketten szeretnék elkészíteni A Mandalóri filmet. Alighanem ennek is köszönhető, hogy végül tényleg szép lassan összeállhat a The Mandalorian & Grogu című, mozikba szánt alkotás.

Pascalnak viszont elképesztően zsúfolt a naptára, és emiatt egyes rajongók kételkedni kezdtek, hogy vajon benne lehet-e a mozifilmben, de mivel a színész ennyire lelkes a projektet illetően, ezért valószínűleg nélküle neki sem vágnának a forgatásoknak.

Kövess Minket!



Gamer szótár