A valóságban is megházasodott Josh Radnor, az Így jártam anyátokkal főszereplője

A valóságban is megházasodott Josh Radnor, az Így jártam anyátokkal főszereplője

Egy hóvihar kellős közepén mondták ki a boldogító igent.

Nem véletlenül mondják, hogy az Így jártam anyátokkal a fiatalabb generáció Jóbarátoka, hiszen a két szituációs komédia között számos párhuzam vonható, és hasonlóan nagy hatást gyakoroltak a nézőkre. Többek között mindkét műsorban a fiatal felnőttek mindennapjait követhetjük nyomon, annyi különbséggel, hogy az Így jártam anyátokkalban Ted Mosby – a főszereplő építészmérnök – párválasztása köré van fonva az egész történet. Ted 9 évadon át meséli gyermekeinek, hogy milyen események vezettek az anyjuk megismeréséhez.

A főszereplőt játszó Josh Radnorra végre a valóságban is rátalált a szerelem, és 49 évesen elvette a pszichológusként dolgozó Jordana Jacobst, aminek a bejelentése sok millió rajongó szívét melengette meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Josh Radnor (@joshradnor) által megosztott bejegyzés

Habár megismerkedésük története talán nem annyira romantikus, mint a sorozatban látottak, semmiképpen nem mondható hétköznapinak, hiszen egy meditációs elvonuláson, hallucinogén gomba használatának a hatása alatt találtak egymásra, az esküvőjüket pedig egy hatalmas hóvihar közepette tartották a szabadban.

„Megházasodtam! Két héttel ezelőtt! Egy „gyengébb" hóviharban! Hihetetlenül szívmelengető hétvége volt." – írta posztjához a színész.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár