Új előzetes érkezett az élőszereplős Avatár: Az utolsó léghajlító sorozathoz

Új előzetes érkezett az élőszereplős Avatár: Az utolsó léghajlító sorozathoz

Ahogy közeledünk a megjelenés dátumához, egyre izgatottabban várjuk a sorozatot, mely akár 2024 legjobbja is lehet.

Az Avatár: Az utolsó léghajlító gyerekkorom egyik legmeghatározóbb sorozata volt, és biztos vagyok abban, hogy ezzel nem vagyok egyedül. A műsor a 2005-ös indulása után 3 évadot és 61 részt élt meg, később pedig folytatódott a Korra legendájával, majd további számos kiegészítőt kapott – a képregényektől elkezdve a videójátékokig. A történet az ősi ázsiai és bennszülött kultúrák által ihletett fantáziavilágban játszódik, ahol az idomárként született emberek képesek irányítani a négy elem – víz, föld, tűz, levegő – egyikét. Generációnként egyszer azonban születik egy Avatár, aki mind a négyet képes manipulálni, a feladata pedig, hogy egyensúlyt teremtsen a világban. Főszereplőnk Aang, a következő Avatár, aki titokzatos körülmények között eltűnt 100 évre, így a tűz birodalma világuralomra tört. Újdonsült barátaival elindul, hely megmentsék a világot.

A rajongók legnagyobb örömére a Netflix pár hónapja bejelentette, hogy élőszereplős változatot készítenek a sorozatból, melynek az első előzetesét két hónap alatt közel 20 millióan tekintették meg. Most, hogy már egy hónap sincs hátra a február 22-ei debütálásig, újabb előzetes érkezett, mely jóval több mindent mutat meg számunkra.

A trailerben többek között feltűnik Bumi – Omashu Föld Királyságának uralkodója –, Nyla – egy shirshu néven ismert lény – aki June – fejvadász – hátasa, valamint Hei Bai –  erdei szellem panda – és még sokan mások, akik a régi részekből ismerősek lehetnek. Attól viszont nem kell tartani, hogy egy az egyben az animációs sorozatot láthatjuk viszont, hiszen a készítőktől az alábbi nyilatkozat hangzott el:

„Nem úgy kezdjük a műsort, ahogy az animációs sorozat kezdődik. Ez egy tudatos döntés volt, hogy megmutassuk az embereknek, hogy ez nem az animációs sorozat... Néha fel kellett fejtenünk a történetszálakat, és új módon remixelnünk őket, hogy értelmet nyerjen egy-egy drámánál. Szóval nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az erre adott reakció." – mondta Kim, a forgatókönyvíró. 

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!