Te örülnél annak, ha LoL-os karakter után kapnál nevet?

Te örülnél annak, ha LoL-os karakter után kapnál nevet?

Te lecserélnéd egy LoL-os karakter nevére a sajátodat?

Aki mostanában szeretne nevet választani gyermekének, esetleg a sajátját változtatná meg, annak rengeteg, de tényleg rengeteg opció áll rendelkezésre. Csak Magyarországon 4570 nevet anyakönyveznek hivatalosan, ebből 2607-et választhatnak a nők, 1963-at a férfiak. Évről évre egyre több és több a lehetőség, azonban még messze vagyunk attól, hogy Blitzcranknek vagy Vayne-nek hívjuk egymást. A forebears.io gyűjtőoldal alapján más vidékeken nyitottabbak arra, hogy a League of Legends hőseinek nevét vegyék fel az emberek, de melyik a legnépszerűbb a jelenleg játszható 166 karakter közül?

Ezeket olvastad már?

Statisztikák szerte a világból

Bizonyára nem lep meg senkit az, hogy vannak olyan bajnokok, amelyek neve számos országban bárki által választható. Egy Annie, Katarina, Lulu, Samira, Seraphine, Sona, Lucian, Leona és Zoe, ha nem is minden sarkon, de azért jelentős százalékkal felbukkanhat. Vannak azonban olyan champek, akik annyira különleges nevet kaptak a Riot Gamestől, hogy egyelőre még a való életben ezeket nem lehet ráaggatni hivatalosan senkire.

  • 0 darab van belőlük: Volibear, Vel'Koz, Xayah, Xerath, Urgot, Tahm Kench, Rek'Sai, Ziggs, Mordekaiser, Malphite, Kog'Maw, Kha'Zix, Karthus, Illaoi, Fiddlesticks, Cho'Gath, Bel'Veth, Aurelion Sol, Aatrox, Aphelios, Hecarim, Malzahar, Maokai, Naafiri, Renekton, Renata Glasc, Twisted Fate

Külön ki kell emelni azokat a neveket, amelyekből valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva van 1-1 valahol a Föld bolygón.

  • 1 darab van belőlük: Blitzcrank, Gangplank, Nidalee, Singed, Smolder, Tryndamere, Zilean

Nem kell készpénznek venni ezeket a statisztikákat, de mindenképpen érdekes megvizsgálni a teljes listát. Lehet a jövőben már nem lesz annyira különleges, ha valaki Oriannaként mutatkozik majd be.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.