Heti akciós LoL-skinek: Most csak két hőskinézet olcsóbb, mint 500 RP

Heti akciós LoL-skinek: Most csak két hőskinézet olcsóbb, mint 500 RP

Szokatlan módon mindössze két olyan skin van, amely alapára 1350 RP alatt található.

Az egyik héten mézescsuporból lehet falni a finomságot, a másikon pókháló és üres bödönök várják az idézőket. A Riot Games mindenképpen szokatlan módon nyúlt a szokásos heti felhozatalhoz, ugyanis mindössze két olyan hőskinézetet találni az akciós listán, amelyek 500 RP-nél kevesebbe kerülnek.

Ezeket olvastad már?

LoL-skinekből sosem elég, de most azért át kell gondolni a vásárlást

Ha megnézitek az akciókat, akkor azonnal feltűnhet, hogy az alapárak terén nincs igazán sorminta. Egy 520 RP-s és egy 975 RP-s skin mellett a maradék 13 darab mindegyike 1350 RP-be került. Ezekre jönnek rá a kedvezmények, amelyek 25% és 60% között mozognak. Emiatt nem feltétlen kell feltörni a malacperselyt, de ha a kedvenced számodra megfelelő áron megvásárolható, akkor hajrá! Nincs senki, aki az utadba álljon.

A League of Legendsen belül jelenleg csak TFT-ben zajlik egy esemény. Hamarosan jön azonban a Valentin-nap, ami azt jelenti, hogy számítani lehet majd a klasszikus LoL-ban is tokengyűjtögetős akcióra, amire talán érdemes elkölteni az összespórolt RP-t.

Az alábbi galériában mind a 15 akciós hőskinézetet megtalálod a pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.